Tânăr condamnat la 45 de ani de închisoare după ce a vrut să recreeze asasinatele unui celebru criminal în serie

Postat la: 28.01.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Tânăr condamnat la 45 de ani de închisoare după ce a vrut să recreeze asasinatele unui celebru criminal în serie

Un tânăr din Louisiana, SUA, a fost condamnat la 45 de ani de închisoare pentru răpire și tentativă de omor a unui adolescent gay, relatează Mirror.

În iunie 2020, Chance Seneca, 21 de ani, a folosit Snapchat și aplicația de întâlniri Grindr, care este folosită de bărbați gay și bisexuali, pentru a convinge câțiva bărbați să se întâlnească cu el.

Trei luni mai târziu, el a pledat vinovat pentru răpire, declarând că a vrut "să-și satisfacă o fantezie de crimă compulsivă", încercând să recreeze crimele comise de ucigașul în serie Jeffrey Dahmer, care a omorât bărbați homosexuali, mâncându-i și păstrându-le resturile umane.

Potrivit anchetatorilor, tânărul și-a planificat acțiunile luni la rând.

Prima sa victimă a fost Holden White, în vârstă de 18 ani. Chance l-a legat, l-a sufocat, l-a înjunghiat și l-a despicat, pe 20 iunie. Uterior, el a sunat la 911 și a așteptat poliția în afara reședinței în care a avut loc atacul, potrivit Știrile PROTV.

Oamenii legii au găsit la fața locului un ciocan, un ferăstrău și un spărgător de gheață. Potrivit FBI, o parte dintre aceste unelte fuseseră comandate de către Chance pe Amazon, înainte de atac, potrivit FBI.

Holen a supraviețuit, dar a avut nevoie de "îngrijiri medicale extinse pentru reabilitarea tendoanele lezate și tăiate". La mâna stângă, el a rămas pentru totdeauna cu leziuni, conform actelor judecătorești.

În instanță, victima a vorbit despre efectele fizice persistente ale atacului, inclusiv cicatrici, pierderea sensibilității la mâna stângă și a unui deget de la mâna dreaptă, precum și despre sensibilitatea craniului său.

"Mi-e frică pentru mine și pentru alte viitoare victime cărora le-ar putea face rău. Mi-e teamă că un tânăr de 18 ani, ca și mine, își va schimba viața pentru totdeauna printr-o întâlnire. Nu vreau ca vreo persoană să fie rănită așa cum am fost eu" a declarat tânărul.

El a mai declarat că, în ciuda a ceea ce i s-a întâmplat, mulți oameni nu au avut milă de el în mediul online. "Oamenii îmi spun că ar fi trebuit să mă omoare în noaptea aceea. Ar fi trebuit să termine treaba", a mai spus Holden White.

loading...
PUTETI CITI SI...