Sinuciderea unui manager de clinică: "Nu mai pot trăi cu minciunile adresate cetățenilor și pacienților că vaccinurile sunt inofensive, este un genocid"!

Postat la: 17.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Sinuciderea unui manager de clinică:

Dr. Thomas Jendges, șeful clinicii din Chemnitz, din Germania, s-a sinucis marti dimineata lasand un mesaj de adio șocant. Potrivit poliției locale, el a lăsat o scrisoare de adio pentru angajatorul său, în care certifică faptul că îl condamnă practic la moarte:

"Minciuna continuă față de pacienți și persoanele vaccinate, precum și înșelăciunea cu privire la pericolele vaccinării. Vaccinarea cu vaccinuri experimentale mortale Covid-19. În realitate este o armă biologică, utilizarea sa fiind camuflată ca vaccin Covid-19. Ceea ce se face populației este un genocid și o crimă împotriva umanității.", a lasat scris dr. Thomas Jendges. El a mai consemnat ca primarul îl amenințase că îl va concedia dacă refuză să vaccineze pacienții din clinica sa. Managerul mai spune că nu mai putea suporta o asemenea crimă din partea guvernului federal și regional și a complicilor lor și că și-a văzut sinuciderea ca pe o eliberare și o modalitate de a trimite un semnal puternic de pericol. El a cerut ca scrisoarea să fie publicată, lucru de care primarul a luat cunoștință, dar pe care l-a împiedicat initial cu bunastiinta, pana cand politia a aflat de scrisoare, consemneaza cotidianul german Bild, preluat de L'EDI.

loading...
PUTETI CITI SI...