Sezonul final din "Urzeala Tronurilor" a debutat cu o surpriză pentru fanii serialului

Postat la: 15.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Sezonul final din

Sezonul final, al optulea, al serialului "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones" a debutat cu o surpriză pentru fani, un generic nou-nouţ, după 67 de episoade, arată BuzzFeed.

După opt ani în care fiecare episod al serialului "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones" a fost deschis cu aceeaşi serie de imagini cu schimbări minime, în funcţie de locul acţiunii în fragmentul respectiv, producătorii par să fi schimbat tehnica de abordare a genericului. De altfel, genericul original, conceput de directorul de creaţie Angus Wall, regizorul artistic Robert Feng, animatorul Kirk Shintani şi designerul Hameed Shaukat, este considerat unul dintre cel mai uşor de recunoscut momente din televiziune, primind, în 2011, un premiu Emmy pentru design.

Chiar dacă reperele rămân aceleaşi, planarea pe deasupra hărţii în mişcare este completată acum de plonjări în interiorul clădirilor care se ridică în diferitele regate ale ţinutului fictiv cu cele două continente, Westeros şi Essos. Schimbările au fost o surpriză pentru fani, călătoria printre detaliile maşinăriilor de ceasornic reprezentate la baza procesului de ridicare a elementelor semnificative din poveste trezind entuziasmul comentatorilor. Publicaţia britanică The Independent a şi făcut o selecţie a celor mai bune replici din primul episod al sezonului al optulea din "Urzeala Tronurilor".

Sansa: Mai exact, ce mănâncă dragonii?
Daenerys: Ce vor ei.

Tyrion: (despre nunta lui Joffrey) A fost o poveste jenantă
Sansa: A avut momentele ei!

Jon: (despre sabia Aryei, Needle) Ai folosit-o vreodată?
Arya: O dată sau de două ori.

Qyburn: Mă tem că vin cu veşti groaznice: morţii au spart zidul.
Cersei: Bun.

Cersei: (lui Euron) Vrei o târfă, cumpăr-o. Vrei o regină, câştig-o.

Yara: (lui Theon) Ce e mort s-ar putea să nu moară niciodată, dar, oricum, omorâţi-i pe nenorociţi.

Jon: (după ce mers pe dragon) Mi-ai stricat tot farmecul cailor.

Sandor Clegane: M-ai lăsat să mor!
Arya: Mai întâi te-am jefuit!

Jon: (despre Daenerys) Nu e ea ca taică-su!
Sansa: Nu, e mult mai frumoasă!

Eddison Tollett: Stai pe loc! Are ochi albaştri!
Tormund: Mereu am avut ochi albaştri!

Sezonul al optulea din "Urzeala Tronurilor" a debutat duminică seară, în SUA, cu episodul "Winterfell", primul dintre cele şase ale seriei finale. Încă de la lansare, în 2011, "Urzeala Tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. "Game of Thrones" a primit de-a lungul timpului foarte multe premii, inclusiv 47 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani şi un Peabody Award. Inspirat din seria de romane "A Song of Ice and Fire/Cântec de gheaţă şi foc", de George R.R. Martin, serialul "Urzeala tronurilor" are o acţiune amplasată într-un ţinut fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din "Urzeala tronurilor".

loading...
PUTETI CITI SI...