Sex și șantaj cu managerul radioteleviziunii italiene RAI executat de o romanca

Postat la: 17.09.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Sex și șantaj cu managerul radioteleviziunii italiene RAI executat de o romanca

Adina Manolache (foto), o româncă de 30 de ani, ar fi extorcat peste 100 de mii de euro unui important manager din Rai, în vârstă de 66 de ani.

Pentru a obține din ce în ce mai mulți bani, femeia (cei doi se cunoscuseră pe un site de întâlniri) pusese în scenă și o tentativă de omor: un selfie cu cuțitul îndreptat spre gât: „Ajută-mă, te rog. Sau mă vor ucide". Adina Manolache a fost arestată de polițiștii de la secția Viminale, scrie La Repubblica.

Cei doi s-au întâlnit într-un chat pentru adulți. Dupa primele intalniri platite intr-un apartament din Labaro, barbatul s-a îndragostit de ea. Dar pe langa plata unor servicii sexuale normale, românca a inceput sa faca cereri de tot felul: „Trebuie sa-mi operez fiul. Îmi dai niște bani? Mama e bolnavă, poți să mă ajuți?", scrie Gazeta Românească din Italia.

Adina Manolache ar fi început să folosească tot felul de pretexte, inclusiv o rambursare de 5000 de euro pentru a organiza înmormântarea surorii sale, până când, a adus în discuție o presupusă organizație criminală care o dorea moartă. „Trebuie să dau banii mafiei, te rog să mă ajuți".

Managerul RAI a spus că românca l-a amenințat că îi omoară pisicile: „Mi-a spus că dacă nu o plătesc îmi va ucide toate pisicile", le-a spus bărbatul polițiștilor.

Managerul de 66 de ani, de fapt, încercase să scape de femeie, blocându-i numărul de telefon. Dar el a fost contactat imediat de un mesaj de la un număr străin, avertizând: „Deblochează numărul Adinei sau vor fi consecințe pentru tine." mesajul fusese însoțit de o amenințare ulterioară: ca va publica toate conversațiile lor sexuale pe rețelele de socializare și, astfel, îi va ruina cariera.

În acel moment, oficialul Rai a decis să ia legătura cu poliția. Blitz-ul datează din 6 septembrie. Bărbatul a organizat o întâlnire cu femeia pentru a-i aduce niște bani. Dar la întâlnire au asistat și polițiștii care, după ce au observat momentul predării banilor, au intrat în acțiune, arestând-o pe românca de 30 de ani pentru extorsiune. Arestarea a fost apoi validată de judecătorul de instrucție.

 

loading...
PUTETI CITI SI...