Senatoare PSD, adeptă a teoriilor conspiraţioniste: "Ăştia extrag informaţii din noi. COVID-ul, primul mare experiment global"

Postat la: 01.06.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Senatoare PSD, adeptă a teoriilor conspiraţioniste:

Senatoarea PSD Gabriela Creţu, preşedintă al Comisiei pentru afaceri europene, a organizat recent o dezbatere pe tema 5G în Parlamentul României. În cadrul dezbaterii, Creţu a promovat mai multe teorii conspiraţioniste, printre care faptul că din oamenii sunt extrase informaţii sau că pandemia de COVID e „un experiment global”.

Discursul reprezentantei PSD, care conducere Comisia de afaceri europene din Senat, a fost semnalat de fizicianul Cristian Presură, care a participat la dezbaterea din Parlament. „noi trăim în capitalismul supravegherii, în momentul ăsta se extrag informaţii din noi [...] am citit eu odată cifra aia cu multe zerouri de 10^27 biţi de informaţie pe care unii le utilizează pentru a ne controla comportamentele. De asta dacă măcar suntem resursă, trebuie să plătească dividentul [..] atât de nouă este tehnologia, încât tare mă tem că multe studii sunt interesate, plătite de unii sau de alţii, ştim din istoria ştiinţei, eu sunt doctor în epistemologie", a declarat Gabriela Creţu.

„La solicitarea Comisiei de Afaceri Europene din Senatul României, Coaliţia STOP 5G România a întocmit şi a depus un Memoriu care prezintă poziţia societăţii civice în raport cu această comunicare", au precizat reprezentaţii organizaţiei la dezbatere. De altfel, tot Creţu a subliniat că pandemia de coronavirus este „primare mare experiment global" în care lumea va afla cine sunt cei utili şi cine sunt cei inutili.

loading...
PUTETI CITI SI...