SDEE Transilvania Sud doneaza 30.000 de euro Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Brașov

Postat la: 26.03.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

SDEE Transilvania Sud doneaza 30.000 de euro Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Brașov

În contextul epidemiologic actual, Societatea de Distribuție a Energiei Electrice (SDEE) Transilvania Sud SA, parte a Grupului Electrica, se alătură efortului de susținere a celor care luptă în prima linie cu noul coronavirus, și donează suma de 30.000 de euro Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Brașov.

Banii vor fi folosiți pentru achiziția de aparatură medicală, absolut necesară pentru tratarea pacienților afectați de noul virus, precum și de echipamente de protecție pentru personalul medical. „Analizând situația la nivel global, este imperios necesar ca, în această perioadă dificilă, să fim solidari și responsabili. Modul în care vom reuși să depășim această perioadă depinde și de sprijinul oferit cadrelor medicale, de implicarea noastră, de acțiunea fermă și imediată. Este important ca toți cei care pot să ajute să o facă acum", a declarat Sinan Mustafa, Directorul General al SDEE Transilvania Sud.

„Încă de la debutul acestei situații, compania noastră a adoptat o serie de măsuri speciale, astfel încât să răspundă nevoilor de protecție a angajaților, consumatorilor și partenerilor noștri, precum și de limitare a unei potențiale extinderi a Covid-19. Împreună cu autoritățile și partenerii noștri vom continua să acționăm pentru a limita orice riscuri potențiale și pentru a fi pregătiți să răspundem, într-un timp cât mai scurt, situațiilor generate de evoluția situației", a mai adăugat Sinan Mustafa.

loading...
PUTETI CITI SI...