Scandal sexual în politică. Lider ALDE, alături de femei goale complet

Postat la: 12.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Scandal sexual în politică. Lider ALDE, alături de femei goale complet

Un nou scandal sexual a izbucnit în sfera politică din România. Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, apare într-o fotografie alături de mai multe femei goale.

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr a declarat, recent, referitor la o fotografie apărute zilele trecute în presă în care apărea alături de fete dezbrăcate, că nu are de gând să dea pe nimeni în judecată, dar e curios cum și de unde a apărut fotografia, despre care susține că este foarte veche.

„Pe mine m-ar interesa dacă articolul a fost scris de el sau dacă are contract cu vreo instituție sau vreun partid, a primit și a publicat. Poza respectivă este una foarte veche. Mi-a mai fost fâlfâită așa și să nu zic amenințat, acum 3-4 ani de un fost coleg de partid care spunea că are o bombă, poză compromițătoare.

Nu știam ce poate fi. Nici speriat nu am fost, pentru că nu aveam de ce. De când mă știu mi-au plăcut femeile, îmi plac în continuare și sper să îmi ajute Dumnezeu să îmi placă până la adânci bătrâneți", susține politicanul în cauză.

loading...
PUTETI CITI SI...