Românii ortodocși se roagă pentru Mitropolitul Naum, cel care ar putea deveni Patriarhul Bisericii Ortodoxe Bulgare!

Postat la: 12.06.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Românii ortodocși se roagă pentru Mitropolitul Naum, cel care ar putea deveni Patriarhul Bisericii Ortodoxe Bulgare!

Solid News a primit la redacție din partea unui grup de români ortodocși, această scrisoare de rugăciune pentru Mitropolitul Naum, iar noi o publicăm, în contextul în care se desfășoară alegeri în cadrul Bisericii Ortodoxe Bulgare pentru numirea noului patriarh.

„În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, Amin!
Cei botezați într-un Hristos se roagă pentru binecuvântarea Mitropolitul Naum de Ruse cu înalta și preacinstita funcție de Patriarh al Bisericii Ortodoxe Bulgare.
Mitropolitul Naum de Ruse ne ocrotește de ani buni cu harul său. Este cel care, neobosit și cu iubire de Dumnezeu și de oameni, se roagă de un deceniu pentru bulgari și români deopotrivă și pentru a noastră Sfântă Ortodoxie!
Să fie binecuvântat cu sănătate, putere și ani mulți de acum înainte, pentru ca împreună cu Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române și cu Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, să se roage pentru noi, păcătoșii!
Să ne rugăm din tot sufletul ca cei care trebuie să dea Mitropolitului nostru Naum binecuvântarea de Patriarh să fie înțelepți și să aleagă cu înțelepciune.
În numele Tatălui, al Fiului, și al Sfântului Duh, Amin!
Binecuvântare tuturor!"

loading...
PUTETI CITI SI...