România 2019. Președintele, ales la Realitatea TV. De sâmbătă, și telespectatorii votează!

Postat la: 14.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

România 2019. Președintele, ales la Realitatea TV. De sâmbătă, și telespectatorii votează!

Președintele se alege la Realitatea TV. Ca în fiecare sfârșit de săptămână, Cozmin Gușă analizează, sâmbătă și duminică, alături de invitații săi, primii cinci candidați pentru alegerile prezidențiale, în emisiunea "România 2019", realizată, în acest weekend, la Tulcea și la Costinești.

Mesajele candidaților, dar și discursurile susținătorilor, sunt disecate de cei patru jurați ai emisiunii. Iar de sâmbătă, de la ora 20:30, vă invităm și pe dumneavoastră, telespectatorii Realitatea TV, să deveniți cel de-al cincilea jurat și să votați candidatul preferat, în timpul emisiunii.

Numărul la care puteți trimite un SMS cu numele candidatului preferat este 1278 - număr valabil în toate rețelele, mai puțin DIGI. Pentru a vota corect, trebuie să trimiteți DOAR numele de familie al candidatului favorit. Telespectatorii pot vota de la 20:30 până la 23:00. Costul unui SMS este de 1 euro, iar banii care se strâng vor fi donați Comitetului Olimpic Român, pentru pregătirea sportivilor care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020.

Votul telespectatorilor completează deciziile luate de jurați în cadrul emisiunii, după ce fiecare susținător scoate în evidență principalele atuuri ale propriului candidat înscris în cursa prezidențială.

loading...
PUTETI CITI SI...