Prinţul Charles a luat virusul comunitar

Postat la: 25.03.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Prinţul Charles a luat virusul comunitar

Prințul de Wales a fost depistat pozitiv pentru coronavirus, a anunțat Clarence House. Prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, prezintă simptome ușoare "dar altfel spus rămâne într-o stare de sănătate bună", a spus un purtător de cuvânt, adăugând că Ducesa de Cornwall, în vârstă de 72 de ani, a fost testată, dar nu are virusul.

Charles și Camilla se autoizolează acum la Balmoral. Palatul Buckingham a declarat că Regina și-a văzut ultima oară fiul, moștenitorul tronului, pe 12 martie, dar atunci era "într-o stare de sănătate bună", notează BBC. Palatul a adăugat că Ducele de Edinburgh nu a fost prezent la ultima ședință și că regina „acum urmează toate sfaturile adecvate cu privire la sănătatea ei".

Un comunicat al Clarence House scrie: „În conformitate cu sfaturile guvernamentale și medicale, prințul și ducesa se autoizolează acasă în Scoția. „Testele au fost efectuate de NHS în Aberdeenshire, unde au îndeplinit criteriile necesare testării". „Nu este posibil să aflăm de la cine a luat prințul virusul din cauza numărului mare de angajamente pe care le-a desfășurat în rolul său public în ultimele săptămâni," spune o sursă regală.

loading...
PUTETI CITI SI...