Poziția lui Cozmin Gușă și a Realitatea TV despre intrarea lui Rareș Bogdan în politică

Postat la: 14.03.2019 16:43 | Scris de: ZIUA NEWS

Poziția lui Cozmin Gușă și a Realitatea TV despre intrarea lui Rareș Bogdan în politică

Rareș Bogdan a anunțat pentru realitatea.net că s-a decis să facă pasul în politică și că va candida la alegerile europarlamentare pe listele PNL. Nu pierdeți diseară, de la ora 21:00, o ediție incendiară a emisiunii România 2019, în care veți afla poziția lui Cozmin Gușă și a Realitatea TV despre acest subiect

Emisiune incendiară în această seară, la ora 21:00, pe Realitatea TV. Toate detaliile războiului de pe scena politică, dezvăluiri din culisele batăliilor din campanie, care sunt armele de care se folosesc partidele și, mai ales, care va fi strategia Realitatea TV în aceasta campanie, aflați totul diseara, la ora 21:00, la emisiunea România 2019, moderată de Cozmin Gușă. Totodată, atunci veți afla poziția lui Cozmin Gușă și a Realitatea TV despre intrarea lui Rareș Bogdan în politică. Rareș Bogdan a oferit astăzi reacții ample referitoare la candidatura la europarlamentare, din partea PNL.

"Duminica voi face emisiune, dupa aceea nu stiu, voi vorbi cu Cozmin Gusa. Dupa amiaza, probabil ca ma voi vedea cu Cozmin" a spus Rares Bogdan pentru site-ul Realitatea. La finalul lunii februarie, Rareș Bogdan a oferit, pentru realitatea.net, declarații în premieră despre ceea ce intenționează să facă în continuare, inclusiv despre posibilitatea de a deveni europarlamentar PNL. "Daca voi ajunge la o intelegere cu PNL, nu voi face altceva decat sa mai urc o tribuna, de pe baricada pe care sunt acum. Nu abandonez baricada, nu abandonez cauza pentru care am luptat.

Sper intr-un front comun care sa zdrobeasca PSD si care sa scoata UDMR din orice combinatie guvernamentala. Pentru ca UDMR nu mai reprezinta de mult interesele comunitatii maghiare din Romania, reprezinta interesele oligarhiei verzi. Prin front comun inteleg PNL, USR, PLUS, PMP si organizatii civice puternice, dupa modelul Conventiei Democratice. Aceasta alianta poate lua fara probleme toate primariile din Romania si castiga majoritatea guvernamentala", spunea Rareș Bogdan pe 26 februarie.

loading...