Poliția s-a autosesizat în cazul primarului din Sângeorz-Băi care și-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ținând-o dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile ridicate

Postat la: 17.09.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Poliția s-a autosesizat în cazul primarului din Sângeorz-Băi care și-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ținând-o dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile ridicate

Primarul orașului Sângeorz-Băi și candidat pentru un nou mandat, susținut de PNL, Traian Ogâgău, a intrat în atenția anchetatorilor după ce și-a umilit fiica și a filmat-o în timp ce o pedepsește ținând-o dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile deasupra capului.

Poliția locală a anunțat că s-a autosesizat în acest caz. Edilul a dat vina pe campania murdară practicată de PSD, care ar fi făcut să circule în spațiul public o filmare ce ține de "viața personală". El mai susține, în context, că PSD folosește copiii în bătălia politică. Nimic despre modul în care își tratează copilul. "Conducerea I.P.J. Bistrița-Năsăud a dispus efectuarea de verificări cu privire la imaginile apărute în spațiul public", a declarat pentru Gazeta de Bistrița, purtătorul de cuvânt al instituției, Crina Sîrb.

Într-o înregistrare video realizată de Ogâgău și apărută în spațiul public, fetița sa repetă, printre suspine "Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și tata", în timp ce Traian Ogâgău îi spune ce să mai zică: O să fac exerciții și o să învăț", "Ce-am făcut astăzi e ieșit din comun", "Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta" ,"Și de acum îs cuminte" "Și nu mai sunt dezordonată" Ogâgău continuă cu noi propoziții pe care fata trebuie să le repete: "mă fac fată cuminte", nu mai sunt o figurantă".

Ogâgău recunoaște într-un mesaj video postat pe pagina sa de candidat că filmarea a fost făcută chiar de el în timp ce se afla cu copiii la schi, dar spune că este viața lui personală și că filmarea "nu poate fi folosită în campanie, cu atât mai mult copiii". Potrivit acestuia, PSD "terfelește imaginea copilului", dar nu spune nimic despre comportamentul său, ci mai degrabă pare să își justifice comportamentul avut față de fiica sa. "Cine cruță nuiaua, își urăște fiul, dar cine îl iubește are grijă să îl disciplineze, spune un proverb din Biblie", spune Ogâgău într-un comunicat.

loading...
PUTETI CITI SI...