Piperea profețește vaccinarea forțată a membrilor LGBTQ contra variolei maimuței!

Postat la: 22.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Piperea profețește vaccinarea forțată a membrilor LGBTQ contra variolei maimuței!

Avocatul Gheorghe Piperea profețește că membrii LGBTQ riscă să fie vaccinați cu forța contra variolei maimuței, dacă focarele existente se extind. Piperea spune că primii care recomandă vaccinarea sunt britanicii, însă spune că nu e exclus ca recomandarea să devină obligație, la nivel mondial chiar.

"Nebunia vakseenării cu orice preț depășește barierele impenetrabile ale corectitudinii politice. Britanicii "recomandă" înțeparea bărbaților homo sau bisexuali contra variolei maimuței. O să apară un val de hate și discriminare similară cu cea de pe vremea HIV - SIDA (cine nu știe despre ce e vorba, să pună mâna și să vadă Philadelphia, cu Tom Hanks în rolul principal).

Rămâne de văzut cine va da curs din proprie inițiativă "recomandării" - nu mai e doar despre mândria afișării unei orientări sexuale, ci despre devoalarea unei realități "explicate" de OMS ca fiind cauza variolei maimuței: relațiile sexuale ocazionale și cu multipli parteneri. Deci, chestii care nu se afișează nici măcar la psiholog. Din nefericire, această motivație "științifică" seamănă ca picăturile de cu clișeul de pe vremea HIV - SIDA. Oricum, marii științifici din tagma lui Arafat nu explică de ce și cum boala ar trece la heterosexuali... Oengeurile care ar fi trebuit să apere pe toată lumea de discriminare, inclusiv pe ne-vakseenați, nu vor avea aliați contra acestei noi discriminări.

Pe de altă parte, recomandarea se va transforma rapid în obligație. Iar statul adânc (în adâncuri înfundat, mai precis) al lui Fauci, Trudeau, Johnson, Macron, Arafat etc. va trebui să identifice "destinatarii" injecției. De unde știe statul ce orientare sexuală are omul, ca să îl prindă și să îl "imunizeze"? Păi, știe. Știe din codul QR de "imunizat" contra cou_veed, din recensământ, din portofelul digital, de pe feisbuc, tuiter, lincdin, metavers, din învățământul online, jobul online, justiția online, de la bancă, de la fisc etc. Știe. Pentru că idioții utili și comozii în gândire au vrut/l-au lăsat să știe. Pentru că inteligenții IT și trollii consideră că digitalizarea este progres și civilizație. Nu e. Au contraire. E regres cognitiv (prostificare) și apartheid și iobăgie", scrie Piperea pe Facebook.

loading...