Peste 400 de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă. Mii de bucureșteni vor face următorul duș cald abia în weekend!

Postat la: 03.10.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Peste 400 de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă. Mii de bucureșteni vor face următorul duș cald abia în weekend!

Compania Municipală Termoenergetica SA anunță că peste 400 de blocuri din sectoarele 1, 2 și 4 rămân fără apă caldă fie până miercuri, 5 octombrie, fie tocmai până la finele săptămânii.

Motivul: au pocnit mai multe conducte magistrale care trebuie reparate pentru reluarea furnizării de apă caldă. În Sectorul 1, sunt avarii la o conductă magistrală DN 500, din zona Calea Griviţei. Astfel, 110 blocuri din sector - inclusiv unele din Pajura și Bucureștii Noi - rămân fără apă caldă până miercuri, 5 octombrie, la miezul nopții. Alte aproximativ 100 de blocuri din zona Doamna Ghica din Sectorul 2 rămân fără apă caldă tocmai până vineri, pe 7 octombrie, la ora 24.00. Motivul: avarii pe Magistrala I Sud, DN 800.

Nu în ultimul rând, circa 38 de blocuri de pe Calea Văcărești din Sectorul 4 rămân fără apă caldă din cauză că au apărut spărturi majore care au apărut pe o conductă DN 600. O lista completă a blocurilor care nu primesc apă caldă din cauza avariilor și cu termenele de remediere găsiți pe site-ul Termoenegetica SA, în secțiunea Funcționare sistem termoficare.

loading...
PUTETI CITI SI...