Pedofilii vor fi castrați chimic în conformitate cu noua lege adoptată ieri în Parlament

Postat la: 13.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Pedofilii vor fi castrați chimic în conformitate cu noua lege adoptată ieri în Parlament

Procesul chimic implică injectarea forțată a medicamentelor antiandrogenice compuse din substanțe chimice care sunt de așteptat să reducă libidoul și activitatea sexuală a pedofililor.

Este o măsură extrem de dură luată de Ucraina împotriva pedofililor. Parlamentul de la Kiev a adoptat ieri această lege prin care cei care abuzează de minori vor fi castraţi chimic.
Legea se va aplica oamenilor între 18 şi 65 de ani, care sunt condamnaţi pentru de viol sau abuzul sexual al minorilor, și ar putea afecta mii de oameni pe an. În 2017, cifrele oficiale au raportat 320 de copii în Ucraina - dar numărul cazurilor de abuz sexual asupra copiilor ar fi în mii deoarece părinţii se tem să declare abuzurile din diverse motive.
Șeful poliției naționale Vyacheslav Abroskin a declarat săptămâna aceasta: „Cinci copii au fost violați în doar 24 de ore". Liderul Partidului Radical, Oleg Lyashko, care a propus măsura castrației, a declarat: „Legea ucraineană nu prevede pedeapsa cu moartea pentru agresiuni sexuale împotriva copiilor". „Și este foarte puțin probabil ca violatorul să nu se mai întoarcă la apucăturile sale după ce este eliberat din închisoare".
Oleh Liashko a mai spus: "Trebuie să introducem o pedeapsă mai dură pentru maniacii sexuali. Cel puţin 15 ani de închisoare fără drept de eliberare condiţionată, iar când vor ieşi din penitenciar să fie urmăriţi îndeaproape de oamenii legii. Totodată, să avem un registru deschis al pedofililor, pe care fiecare părinte să îl poată accesa pe internet pentru a vedea cât pot fi de periculoşi".
Un alt stat ex-sovietic, Kazahstan, permite, de asemenea, castrarea chimică a pedofililor. Aceasta decizie a fost luată după un raport potrivit căruia numărul violurilor infantile s-a dublat la aproximativ 1.000 pe an. Ucraina nu a specificat „cocteilul" chimic pe care îl va folosi, a titrat agenția națională de știri a Ucrainei.

 

loading...
PUTETI CITI SI...