Pauză de cafea cu pacienta pe targă. Ambulanțierii au stat 30 de minute la povești în timp ce femeia aștepta să ajungă la operație

Postat la: 04.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Pauză de cafea cu pacienta pe targă. Ambulanțierii au stat 30 de minute la povești în timp ce femeia aștepta să ajungă la operație

O anchetă disciplinară a fost demarată la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj, după ce un echipaj medical aflat în misiune a staționat mai bine de 30 de minute într-o benzinărie.

Echipajul transporta o pacientă de la Târgu Jiu la un spital din Capitală, iar în județul Vâlcea s-a întâlnit cu o altă ambulanță care se întorcea de la București. În tot acest timp, personalul a decis să stea la o cafea, informează Antena 3 CNN.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, într-o benzinărie din județul Vâlcea. Echipajul medical care plecase din Târgu-Jiu trebuia să ducă urgent o pacientă cu fractură la picior la un spital din Capitală, unde urma să fie operată.

Pe drum, echipajul care se afla în misiune s-a întâlnit cu un alt echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Gorj, care se întorcea de la București, după ce transportase un bolnav. Personalul a decis să rămână împreună la o cafea, în benzinărie.

Potrivit datelor de pe GPS, echipajul medical a stat 30 de minute în benzinărie
În tot acest timp, pacienta, care trebuia să fie dusă la București și să intre în sala de operație, aștepta în ambulanță.

La scurt timp după ce s-a aflat de acest incident, conducerea Serviciului de Ambulanță Gorj a demarat o cercetare disciplinară, iar toate persoanele implicate au fost audiate.

Rezultatele anchetei ar putea fi aflate săptămâna viitoare.

 

 

loading...
PUTETI CITI SI...