Patronul de la Fratelli, acuzat de abuzuri sexuale in propriul club: "Se da la femei de fata cu nevasta-sa"

Postat la: 11.07.2018 09:13 | Scris de: ZIUA NEWS

Patronul de la Fratelli, acuzat de abuzuri sexuale in propriul club:

O tanara il acuza pe unul dintre patronii clubului Fratelli din Iasi de abuzuri sexuale. Aceasta sustine faptul ca Bogdan Gheorghiu, actionar in cadrul societatii care detine localul din centrul orasului, a abuzat-o in club, iar asta s-ar fi intamplat chiar de fata cu proaspata sotie a acestuia.

Tanara povesteste ca, dupa o nunta care a avut loc in noaptea de sambata spre duminica (7 - 8 iulie), impreuna cu mai multi prieteni au fost in clubul Fratelli pentru a continua petrecerea. Se intampla in jurul orei 3:30 dimineata.

"Sambata noaptea, dupa ce am participat la o nunta, am fost in Fratelli. Ne-am asezat langa pupitrul DJ-ului, iar acolo avea masa rezervata Gheorghiu si cu Leahu (Bogdan Gheorghiu si Catalin Leahu - actionari Fratelli - n.r.). Gheorghiu era beat si a inceput sa se dea la mine, apoi la prietena mea, iar asta se intampla cand sotia lui era de fata, cum poti sa faci asa ceva? El are bani si crede ca poate sa faca orice. Nevasta lui Gheorghiu s-a enervat si s-a dus sa o traga de par pe prietena mea. Dupa asta am mers sa bem niste shoturi la bar, iar acolo a venit si Gheorghiu, care a inceput sa imi puna mana pe fund si sa imi spuna «vai ce fund ai...». Nu mai stiu exact ce vorbeam, dar dintr-odata a venit sotia lui si mi-a dat cu un shot in cap, iar apoi ne-am invartit putin. Ea se tinea de mine la cat de beata era. Dupa asta au venit bodyguarzii si m-au scos afara cu forta. Geanta mi-a ramas inauntru si nu m-au lasat sa intru dupa ea", a povestit tanara care a dorit sa ramana sub protectia anonimatului.

Se pare ca acest incident nu este singular, dupa cele povestite de tanara abuzata in club. Aceasta sustine ca astfel de situatii se intampla frecvent in clubul Fratelli, iar asta ar trebui sa se opreasca.

"Nu e prima data cand Gheorghiu face asta. Ma stiu cu el doar din vedere, nimic altceva. Chiar in aceeasi seara, inainte sa ajung eu in club, au mai scos o tipa afara pentru ca el se dadea la ea si asa a cerut nevasta-sa. Ea, Mirela Gheorghiu, e o copila de vreo 22 de ani care face des astfel de crize. Cum poate un patron de club sa faca asa ceva, mai ales de fata cu sotia lui? Au vazut toti angajatii si toti oamenii de acolo cum se da la femei de fata cu nevasta-sa", a mai spus tanara din Iasi.

De cealalta parte, Bogdan Gheorghiu neaga faptul ca un astfel de incident ar fi avut loc in clubul pe care il detine. "Nu s-a intamplat asa ceva, mai ales ca era prezenta si sotia. Nu stiu ce sa va spun, nu am abuzat pe nimeni, cum poti abuza sexual pe cineva intr-un loc public? Nu stiu ce incident a avut loc de au hotarat bodyguarzii sa scoata afara pe cineva din local", a spus Bogdan Gheorghiu, unul dintre patronii clubului Fratelli din Iasi.

Bogdan Gheorghiu, alaturi de Catalin Leahu, detin impreuna franciza pentru Iasi a clubului Fratelli. Bogdan Mihai Gheorghiu s-a imbogatit dupa ce a vandut reteaua Express Credit Amanet catre un fond american de investitii, iar apoi a folosit banii in proiecte imobiliare prin intermediul Newton Management SRL.

loading...