Pariul europarlamentarelor: Rares Bogdan vs Bogdan Chirieac. Miza uriasa!

Postat la: 23.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Pariul europarlamentarelor: Rares Bogdan vs Bogdan Chirieac. Miza uriasa!

Rareş Bogdan, locul 1 pe lista PNL pentru europarlamentare, şi Bogdan Chirieac au făcut un cu privire la rezultatele alegerilor europarlamentare ce vor avea loc duminică, 26 mai .

„Vreau să vă rog ca în momentul în care scorurile sunt mai apropiate de ce voi trece eu pe hârtie, dumneavoastră să-i rugaţi pe distinsa doamnă şi pe colegii de redacţie să-mi preia în fiecare zi, două ştiri pe DC News. În caz contrar, eu voi spune la toate apariţiile mele publice, voi cita o informaţie din DC News. Voi spune numele DC News.ro. Facem înţelegerea?", a declarat Rareş Bogdan în interviul acordat pentru DCNews.

Cifrele date de cei doi

Bogdan Chirieac:

- PSD: 35-40%

- PNL: 15%

- USR: 20-22%

- ALDE: 8-10%

- Pro România: 5%, plus-minus

- UDMR: 6%

- PMP: nu va atinge pragul

Rareş Bogdan:

- PNL: 28%

- PSD: 27,8%

- USR: 15%

- ALDE: 9%

- Pro România: 8%

- PMP: 4,9%

- UDMR: - vor intra în parlament.

Un sondaj al companiei Novel Research, realizat săptămâna trecută, prognozează o prezență de 41% la alegerile europarlamentare din acest an.

Prin raportare la electoratul care are definită clar opțiunea de vot și decizia de a participa la vot, PNL conduce cu 28,1%, urmat la mică distanță de PSD (27,8), Alianța USR PLUS (14,8%), ALDE (7,9%), Pro România (7,6%), PMP (6,7%) și UDMR (5%), conform G4media.

Distanța dintre PNL și PSD ar crește dacă electoratul nehotărât să meargă la vot se decide să se prezinte la urne: liberalii sunt cotați cu 28,7%, iar social-democrații cu 25,9%.

Sondajul a fost realizat de Novel Research în perioada 14-19 mai, prin interviuri față în față la domiciliul persoanelor intervievate. Eșantionul a fost de 1.219 respondenți, iar marja de eroare de +/- 4%

loading...
PUTETI CITI SI...