Parapantist francez, dat dispărut în Covasna. Zeci de salvatori îl caută

Postat la: 08.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Parapantist francez, dat dispărut în Covasna. Zeci de salvatori îl caută

Salvatorii au fost alertați printr-un apel la 112 că a dispărut un cetățean francez care zbura cu parapanta dinspre Brașov spre zona Comandău. Bărbatul a fost văzut ultima oară, duminică, în jurul orei 15:30, între localitățile Păpăuţi şi Chiuruş.

„În urma apelului s-au format echipe mixte de căutare-salvare, astfel că peste 40 de pompieri militari, poliţişti, jandarmi, salvatori montani din cadrul Serviciului Public Salvamont Covasna şi cetăţeni au plecat în căutarea parapantistului. Acestea au continuat până la ora 05.00 în această dimineaţă (luni dimineaţa - n.r.), dar fără rezultat", au anunțat reprezentanții ISU Covasna.

Luni dimineaţa, la ora 07.00, căutările au fost reluate de echipe de căutare-salvare. Parapantistul francez este căutat de 70 pompieri militari din cadrul ISU Covasna şi ISU Braşov, jandarmi, poliţişti, salvamontişti, militari din cadrul UM 01048 şi oameni care participă voluntar la acțiune. În luna martie, un parapantist a rămas agățat într-un copac, în timp ce survola Poiana Brașov.

loading...
PUTETI CITI SI...