O tânără fotomodel a fost răpusă de Covid la numai 18 ani. Brazilianca era vaccinată cu Pfizer

Postat la: 13.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

O tânără fotomodel a fost răpusă de  Covid la numai 18 ani. Brazilianca era vaccinată cu Pfizer

Modelul brazilian Valentina Boscardin a murit la vârsta de 18 ani în urma complicațiilor apărute după ce s-a îmbolnăvit de Covid.

Tânăra, care fusese internată de câteva zile într-un spital din São Paulo, a suferit o tromboză care i-a pus capăt vieții în cursul zilei de miercuri, 12 ianuarie. Mama ei, jurnalista Marcia Boscardin, a fost cea care a confirmat vestea tristă prin intermediul rețelelor de socializare cu o imagine în care apare alături de fiica ei.

"Cu mare durere îmi iau rămas bun de la iubirea vieții mele. La revedere, Valentina Boscardin Mendes. Dumnezeu să te primească cu brațele deschise. Fiica mea, te voi iubi pentru totdeauna. Un înger se ridică la cer", a scris ea pe contul său de Instagram, care e plin de mesaje de condoleanțe. Potrivit jurnalistei, care a fost un manechin renumit în anii 1990, fiica ei nu suferea de nicio patologie anterioară și primise două doze de vaccin Pfizer.

Un apropiat al familiei, Felipeh Campos, s-a alăturat condoleanțelor de pe rețelele de socializare și s-a referit la viitorul promițător pe care îl avea tânăra. „Fiica iubitei modele și femei de afaceri Marcia Boscardin, s-a stins din viață la 18 ani, victimă a unei tromboze după ce a contractat coronavirusul. Valentina era în plină ascensiune și gata să înceapă o carieră internațională. Ce veste tristă! Cum să-i spun unei mame că trebuie să continue după această pierdere? A fost imunizată cu ambele două doze Pfizer. Odihnă, Valentina", a precizat el.

loading...