O imagine de ansamblu a metodelor de sustinere a site-ului WordPress

Postat la: 31.07.2020 08:56 | Scris de: ZIUA NEWS

O imagine de ansamblu a metodelor de sustinere a site-ului WordPress

În mod clar, nimeni nu vrea să irosească bani. Prin urmare, primul gând care îți vine în minte atunci când te gândești la suportul tehnic al site-ului, este să îl implementezi singur.

În acest caz ar trebui să te pregătești să faci singur toate aceste operațiuni:

  • configurarea copiei de rezervă automată a bazei de date a site-ului tău;
  • actualizare motor WordPress;
  • instalarea - actualizare de teme și plugin-uri;
  • verificarea legăturilor rupte;
  • testarea site-ului pentru performanța tuturor formelor sale și compatibilitatea browser-ului;
  • remedierea erorilor în aspectul și logica site-ului și multe altele.

De asemenea, este necesar să stăpânești instrumentele Google Search Console și Google Analytics pentru a crește clasamentul în motorul de căutare - optimizarea SEO, fară a uita viteza de încărcare a site-ului etc. Toate acestea necesită timp și anumite abilitați.

Ești pregătit pentru asta? 

Desigur, îndoielile tale nu sunt lipsite de temei. Făcând independent întreținerea unui site WordPress, ca om de afaceri, este nepractic și ineficient. În timpul petrecut studiind baza tehnică, poți câștigă mult mai mulți bani prin dezvoltarea afacerii tale. Modalitatea ideală de a ieși din situație, este angajarea unui specialist în firma. Dar aici apar alte dificultăți. Angajații tind să renunțe, să se îmbolnăvească sau să fie iresponsabili. Și dacă angajezi un freelancer care lucrează de la distanță, tot nu poți controla procesul și nu îți vei putea recupera banii în cazul unui fiasco. Mai mult decât atât, este foarte dificil să găsești o persoana cu cunoștințele necesare pentru asistența de înaltă calitate și cuprinzătoare a site-urilor web.

Rămâne o a treia variantă și cea mai bună dintre toate, să soliciți ajutor unei agenții care oferă servicii de mentenanță website-uri WordPress / WordPress cu WooCommerce. Este mai bine să lucrezi cu o asemenea firmă, deoarece fiecare CMS are propriile sale caracteristici. De asemenea, la o agenție care oferă mentenanță website există de asemenea personal cu cunoștinte în domeniul SEO, programare, web design, UI / UX. Prin urmare, poți conta pe calitatea serviciilor și pe întreținerea completă și de înalta calitate a site-ului.

Monitorizarea constantă a stării pe site și pe server

De la o agenție serioasa vei primi rapoarte regulate de stare / progres, astfel încât să înțelegi unde se duc banii. Mai mult decât atât, prețurile sunt accesibile în comparație cu angajarea unor specialiști în firmă. Atunci când comanzi servicii de mentenanță website pentru întreținerea unui site WordPress, obții avantaje pe care cele două metode anterioare nu le au.

O asemenea opțiune include suplimentar pachete de servicii, pe lângă toate cele de mai sus, și chiar și asistență în dezvoltarea site-ului. Prin achiziționarea acestui serviciu, ai garanția de a obține un site bine optimizat, care este protejat de atacurile hackerilor, precum și sprijin suplimentar pentru a avansa în topul motorului de căutare. În același timp, vei scapă de griji. Transmite „cheile" site-ul tău, iar restul este preocuparea specialiștilor. Desigur, în calitate de proprietar, vei păstra accesul și vei primi, de asemenea, rapoarte lunare cu privire la activitățile serviciilor angajate.

loading...