O fetita de 5 ani a cazut in in gol 150 de metri

Postat la: 19.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

O fetita de 5 ani a cazut in in gol 150 de metri

O fetita de cinci ani care s-a accidentat, duminica, pe traseul Vanatarea lui Buteanu, in apropiere de Saua Caprei, in Muntii Fagaras, va fi transportata la spital la Sibiu, dupa ce a suferit un traumatism cranian si rani la fata.

Copila a alunecat de pe carare si a cazut aproximativ 150 de metri spre Lacul Capra, fiind constienta. Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arges au anuntat ca o fata de cinci ani a cazut, pe traseul montan Vanatarea lui Buteanu, fiind constienta. Acolo au intervenit salvamontisti din Arges si Sibiu, dar si un echipaj SMURD, care a preluat-o pe fetita pentru a o duce la o ambulanta cu care sa fie dusa la cel mai apropiat spital din judetul Sibiu. La randul lor, reprezentantii Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Sibiu au trimis o ambulanta spre Balea, pentru a prelua fetita de la echipajul din Arges.

Potrivit acestora, accidentul a avut loc in apropiere de Saua Caprei, unde fetita de cinci ani, din judetul Brasov, a alunecat de pe carare si a cazut de pe creasta, aproximativ 150-200 de metri spre lacul Capra, pe grohotis si teren accidentat. Copila a fost scoasa din zona de tatal ei, care a dus-o la punctul de prim ajutor Salvamont, de acolo fiind cerute ajutoare. Potrivit SAJ, fetita are un traumatism cranian cu marca temporala, excoriatii faciale, fiind constienta si fara afectare neurologica deocamdata. Dupa evaluarea primara, monitorizare si administrarea de tratament, fetita va fi transportata la Centru de Primiri Urgente Sibiu.

loading...
PUTETI CITI SI...