O femeie s-a baricadat cu copilul în casă. Negociatorul Poliţiei încearcă să scoată băiatul

Postat la: 13.01.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

O femeie s-a baricadat cu copilul în casă. Negociatorul Poliţiei încearcă să scoată băiatul

Un negociator al Poliţiei Braşov încearcă, luni, să elibereze un copil de 6 ani, după ce mama lui, o femeie cu afecţiuni psihice, s-a blocat cu băiatul în casă şi refuză orice contact. Surse din anchetă arată că tatăl copilului, cetăţean italian, a venit la Ghimbav pentru a încerca să ia copilul.

Potrivit IPJ Braşov, poliţiştii au fost sesizaţi de către Protecţia Copilului Braşov, care au reclamat că o femeie în vârstă de 39 ani din oraşul Ghimbav s-ar fi baricadat în locuinţă, împreună cu fiul ei, în vârstă de 6 ani şi jumătate şi refuză orice comunicare cu autorităţile.

„La fata locului se află echipaje de poliţie, luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Braşov, precum şi un negociator din cadrul instituţiei noastre, care încearcă realizarea unui dialog, în vederea scoaterii în siguranţă din locuinţă, atât a copilului, cât şi a persoanelor aflate în interior", spun reprezentanţii Poliţiei Braşov.

Surse din rândul autorităţilor care intervin pentru eliberarea copilului au declarat că tatăl copilului este cetăţean italian, iar femeia ar avea probleme medicale grave de ordin psihic. Luni, tatăl copilului a venit la Ghimbav pentru a încerca să ia copilul, care i-ar fi fost încredinţat de o instanţă din Italia, iar în acel moment femeia s-a baricadat cu copilul în casă şi refuză orice contact, atât cu familia, cât şi cu autorităţile.

loading...
PUTETI CITI SI...