O femeie și un copil au murit după ce o mașină a intrat peste ei în curte. Șoferul a fugit și este căutat de poliție

Postat la: 12.08.2019 10:05 | Scris de: ZIUA NEWS

O femeie și un copil au murit după ce o mașină a intrat peste ei în curte. Șoferul a fugit și este căutat de poliție

O femeie și un copil au murit, duminică seara, după ce o mașină care circula cu viteză a intrat peste ei în curte, în localitatea Văcăreni din județul Tulcea. Alte patru persoane, două din mașină și două din curte, au fost rănite.

Potrivit Poliţiei Judeţene Tulcea, un bărbat din Luncavița conducea pe E 87, iar la ieșirea din localitatea Văcăreni, din cauza vitezei prea mari, mașina a părăsit drumul și s-a oprit în curtea unei locuințe. Două persoane aflate în curte, o femeie de 79 de ani și un copil de 3 ani, au murit, iar alte două au fost grav rănite.

Și cele două persoane aflate în mașină au fost rănite. Cei patru răniți au fost preluați de ambulanțe și transportați către spitale.

Șoferul mașinii implicate în accidentul din Tulcea, în urma căruia două persoane au murit și patru au fost rănite, a fugit. Este căutat de Poliție. Potrivit Poliţiei Judeţene Tulcea, șoferul a părăsit locul accidentului, fiind căutat de polițiști. Potrivit acestora, șoferul este un bărbat de 39 de ani din Luncavița.

 

loading...