O femeie din Hunedoara și-a găsit sfârșitul într-o baltă formată din cauza ploilor

Postat la: 26.06.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

O femeie din Hunedoara și-a găsit sfârșitul într-o baltă formată din cauza ploilor

Sfârșit sinistru pentru o femeie de 47 de ani din Hunedoara. Aceasta a plecat de acasă, în depărtare, în căutarea vacilor, iar într-un moment de neatenție a căzut într-o baltă formată din cauza ploilor torențiale și a murit înecată.

Femeia a dispărut de acasă miercuri seară. Din informațiile date de soțul acesteia, se pare că aceasta a plecat în căutarea vacilor într-o zonă de pădure, lângă comuna Govâjdia.

Soțul s-a impacientat și a mers s-o caute după câteva ore de lipsă. Însă nu a găsit nicio urmă a ei în zonă. Mai mult, el nu a sesizat poliția, considerând că femeie s-ar fi dus la mama ei în satul Lelese. Abia astăzi, omul i-a găsit cadavrul soției în balta create de ploi, când a mers s-o caute din nou cu câțiva vecini.

Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată joi, 25 iunie, dis-de-dimineață, că în satul Govâjdia, pe malul unui pârâu, a fost găsit cadavrul unei femei.

„Echipajul de Ambulanţă sosit la faţa locului a constatat decesul persoanei", a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, conform Adevărul.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu, a declarat că „femeia ar fi încercat să traverseze râul Govăjdia spre locul de păşunare al animalelor, pe un tunel din beton construit pentru captarea apei din râu, tunel de pe care a alunecat şi a căzut în heleşteu, unde a decedat".

 

loading...
PUTETI CITI SI...