O bătrână de 80 ani, cel mai vârstnic infractor din România. Ce și de unde fura femeia

Postat la: 24.06.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

O bătrână de 80 ani, cel mai vârstnic infractor din România. Ce și de unde fura femeia

O femeie - în vârstă de 80 de ani - a devenit cel mai vârstnic infractor din România. Femeia, care este dată în urmărire generală, are deja o condamnare la un an şi jumătate de închisoare, sentință pronunțată de către judecătorii Tribunalul din Suceava, pentru furturi din magazine. Magazinele Lidl și Profi s-au aflat printre părțile civile la proces.

Elena Barbu Busuioc este considerată „infractor voiajor" pentru că, deși are reşedinta în Sectorul 2 din Bucureşti, se mută din oraş în oraş și comite diverse furturi. Bătrâna nu atenta la marfă scumpă, ci la cea care nu valora mai mult de câteva zeci de lei. Din cauza vârstei înaintate, polițiștii și judecătorii au fost îngăduitori cu ea, dar femeia a fost dovedită cu foarte multe furturi la activ, peste tot în țară. A fost și condamnată cu suspendare sau eliberată condiționat, dar mereu se întorcea la vechiurile obiceiuri.

În urmă cu doi ani, a fost prinsă la Suceava, trimisă în judecată și condamnată la un an și jumătate de închisoare, pentru nouă furturi din magazine. Dar, pentru că era în vârstă, procurorii au cerut doar plasarea sub control judiciar și nu arestarea sa. În acest moment, nimeni nu știe nimic de ea și este dată în urmărire generală.

 

loading...
PUTETI CITI SI...