O adolescentă de 15 ani oarbă, violată fără milă de doi dintre profesorii ei chiar în cadrul şcolii

Postat la: 07.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

O adolescentă de 15 ani oarbă, violată fără milă de doi dintre profesorii ei chiar în cadrul şcolii

Cei doi profesori au fost acuzaţi de abuz sexual săvârşit asupra tinerei pe o perioadă de două luni, în timp ce aceasta urma cursuri de muzică la o şcoală pentru copii cu dizabilităţi.

Abuzurile repetate au fost dezvăluite de către membri familiei după ce aceştia au început să aibă bănuieli înainte de întoarcerea tinerei la şoală în urma vacanţei. Adolescenta i-a povestit momentele cumplite prin care a trecut mătuşii ei care, ulterior, a sesizat autorităţile. Aceasta a mărturisit că tânăra a fost violată prima dată de către Chaman Thakor în sala de muzică în urmă cu două luni.

Apoi, bărbatul mai în vârstă, Jayanthi Thajor, de 62 de ani, ar fi abuzat-o trei zile mai târziu în aceeaşi cameră. Acesta ar fi abuzat-o din nou cu o zi înaintea unui festival indian. În prezent nu se ştie dacă cei doi bărbaţi sunt înrudiţi sau nu. Tânăra fusese înscrisă la şcoala la începutul lui iulie pentru a studia muzica, întrucât şcoala oferă şi cursuri vocaţionale pentru persoanele cu dizabilităţi.

Inspectorul de poliţie Ambaji a declarat pentru Times of India faptul că cei doi bărbaţi au dispărut după ce au fost reclamaţi autorităţilor, iar în prezent sunt consideraţi fugitivi.

Potrivit cifrelor oficiale, în India au loc 40.000 de abuzuri sexuale anual, însă se pare că cifrele reale sunt şi mai mari întrucât multe victime nu depun plângere din cauza stigmatizării, dar şi din cauza faptului că nu au încredere în autorităţi.

loading...
PUTETI CITI SI...