Întrebări premergătoare achiziției unui colțar sau a unei canapele

Postat la: 19.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Întrebări premergătoare achiziției unui colțar sau a unei canapele

Natürlich a compilat o listă cu 5 întrebări pe care trebuie să vi le adresați înaintea de a cumpără unul din aceste piese de mobilier, astfel încât, la finalul materialului veți putea realiza alegerea potrivită.

Achiziționarea unui colțar sau a unei canapele reprezintă o provocare de fiecare dată. Fiind o investiție importantă pentru locuința dumneavoastră, trebuie să vă informați cu privire la anumite aspecte referitoarea la viitorul produs. 

  • În care spațiu/cameră va fi canapeaua?

Primul lucru înainte de a achiziționa orice produs de mobilier este să luați în considerare în ce fel de cameră va fi poziționat. De exemplu, canapeaua va fi în living/camera de zi, unde veți primi oaspeții sau va fi locul unde întreaga familie se va relaxa după o zi lungă? Va fi într-o zonă de relaxare adiacentă dormitorului? 

În același timp, gândiți-vă și la dimensiunea camerei, dacă aveți suficient de mult spațiu pentru a găzdui și celelalte elemente de depozitare.

  • Care va fi principalul scop pe care îl va servi?

În funcție de spațiul decis anterior, scopul este, de asemenea, un lucru important. Fie că vorbim despre o canapea folosită doar pentru socializare sau pentru petrecerea timpului cu familia, specificațiile diferă. De exemplu, Colțarul extensibil cu ladă Belize, fiind extensibil, se poate transforma în patul extrem de confortabil din timpul nopții (datorită arcului plat sinusoidal de care dispune).

  • Din ce este realizat cadrul?

Înainte de a lua o decizie finală, este important să vă întrebați din ce material este format cadrul și cum este proiectat acesta. De exemplu, dacă doriți un colțar de familie, Colțarul extensibil Yoop Dreapta dispune de un cadru din lemn masiv de fag și panouri aglomerate din așchii de lemn, care oferă rezistență pe termen lung. Dacă locuiți într-o zonă cu condiții extreme de temperatură și umiditate, ramele din lemn oferă longevitate deoarece nu se deformează. Alte opțiuni de cadru includ cadre de oțel sau blocuri de lemn de esență tare.

  • Schema de culori se potrivește cu starea de spirit pe care doriți să o reflecte camera?

Alegerile clasice precum maro, gri sau negru pot fi o variantă potrivită aproape în orice situație, dar în același timp, dacă sunt combinate cu o mobilă închisă la culoare, se poate interpreta drept o direcție sumbră. În direcția opusă se află culorile puternice (roșu, portocaliu), care pot face un spațiu să se simtă vesel, în timp ce un alb strident poate crea o senzație de disconfort. Vă recomandăm să apelați la o gamă cromatică apropiată nuanțelor naturale și să testați mostre de vopsea.

  • Care este bugetul de care dispuneți?

O întrebare pe care majoritatea cumpărătorilor o evită, dar importantă este cea legată de buget. Înainte de a vă stabili bugetul, hotărâți aspectele pe care le considerați necesare (tipul tapițeriei, material, design), iar mai apoi consultați piața. De asemenea, rețineți faptul că veți primi ceea ce plătiți, de exemplu, un preț mai mic al unui produs înseamnă și reducerea confortului sau a rezistenței în timp.

loading...
PUTETI CITI SI...