Nouă teorie a conspiratiei: 10 multimiliardari doresc să abolească familia. Fara mame, tați, frați si nepoți!

Postat la: 06.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Nouă teorie a conspiratiei: 10 multimiliardari doresc să abolească familia. Fara mame, tați, frați si nepoți!

Emir Kusturița, unul dintre cei mai premiați regizori din Balcani, a fost decorat cu Ordinul Sretenje (termen sârbesc pentru praznicul Întâmpinării Domnului) clasa 1, de către Președintele Serbiei, Alexandar Vucici, cu ocazia Zilei Statalității Sârbe, sărbătoare care coincide cu sărbătoarea creștină a Întâmpinării Domnului.

Cu această ocazie, Kusturița a spus că sârbii sunt printre puținele popoare care nu au fost cucerite niciodată. Pe lângă subiectul statalității sârbești, Kusturița a vorbit și despre ordinea morală a lumii în care trăim. El a subliniat că există niște reguli care se doresc impuse de neo-capitalism și neo-comunism, și că 10 multimiliardari - fără să-i numească - doresc "să abolească familia, să nu mai fie mame și tați, bărbați și femei, frați și nepoți".

Regizorul crede că la nivel global se urmărește abolirea familiei și a valorilor patriarhale, exemplificând cu cazuri de cadre didactice care au avut de pătimit pentru că au îndrăznit să promoveze aceste valori. Kusturița a arătat că în timp ce în Serbia, subiectul zilei este alegerea noului Patriarh, în Olanda bisericile sunt scoase la vânzare și transformate în cafenele și case de weekend.

loading...
PUTETI CITI SI...