Nouă teorie a conspiratiei: 10 multimiliardari doresc să abolească familia. Fara mame, tați, frați si nepoți!

Postat la: 06.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Nouă teorie a conspiratiei: 10 multimiliardari doresc să abolească familia. Fara mame, tați, frați si nepoți!

Emir Kusturița, unul dintre cei mai premiați regizori din Balcani, a fost decorat cu Ordinul Sretenje (termen sârbesc pentru praznicul Întâmpinării Domnului) clasa 1, de către Președintele Serbiei, Alexandar Vucici, cu ocazia Zilei Statalității Sârbe, sărbătoare care coincide cu sărbătoarea creștină a Întâmpinării Domnului.

Cu această ocazie, Kusturița a spus că sârbii sunt printre puținele popoare care nu au fost cucerite niciodată. Pe lângă subiectul statalității sârbești, Kusturița a vorbit și despre ordinea morală a lumii în care trăim. El a subliniat că există niște reguli care se doresc impuse de neo-capitalism și neo-comunism, și că 10 multimiliardari - fără să-i numească - doresc "să abolească familia, să nu mai fie mame și tați, bărbați și femei, frați și nepoți".

Regizorul crede că la nivel global se urmărește abolirea familiei și a valorilor patriarhale, exemplificând cu cazuri de cadre didactice care au avut de pătimit pentru că au îndrăznit să promoveze aceste valori. Kusturița a arătat că în timp ce în Serbia, subiectul zilei este alegerea noului Patriarh, în Olanda bisericile sunt scoase la vânzare și transformate în cafenele și case de weekend.

loading...