Nepotul lui Pablo Escobar a găsit 18 milioane de dolari ascunşi în peretele unuia dintre apartamentele "Regelui Cocainei"

Postat la: 26.09.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Nepotul lui Pablo Escobar a găsit 18 milioane de dolari ascunşi în peretele unuia dintre apartamentele

Nepotul lui Pablo Escobar a găsit 18 milioane de dolari ascuşi în peretele unuia dintre apartamentele „Regelui Cocainei". Escobar a declarat presei columbiene că nu a fost prima dată când a găsit lucruri în ascunzătorile unchiului său. El a mai spus că a descoperit un stilou de aur, telefoane prin satelit, o maşină de scris şi o rolă de film nedezvoltată, relatează Independent.

Escobar, care locuieşte în apartament de cinci ani, spune că unele bancnote sunt deteriorate şi inutilizabile. Pablo Escobar a petrecut zeci de ani luptându-se cu guvernul columbian pentru a evita extrădarea în SUA şi a fost în cele din urmă ucis într-un raid poliţiei în 1993. Narcoteroristul şi-a format cartelul la Medellin la sfârşitul anilor 1970 şi, în anii 80', făcea contrabandă cu 80% din cocaină vândută în SUA.

Escobar, supranumit „Regele Cocainei", a devenit unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, pe măsură ce afacerea sa atragea venituri estimate la 420 de milioane de dolari pe săptămână. În 1989, a fost clasat ca al şaptelea cel mai bogat om din lume. „El Patron", a fost arestat de autorităţi în 1991 şi ţinut într-o închisoare auto-proiectată numită Catedrala, unde putea alege deţinuţii şi a continuat să-şi conducă operaţiunile. Oficialii estimează că cartelul lui Escobar a fost în spatele a peste 5.000 de crime doar între 1989 şi 1993.

loading...
PUTETI CITI SI...