Motivele care l-ar fi împins pe Robert, tânărul însoţitor de zbor din Iaşi, să-şi pună capăt zilelor

Postat la: 05.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Motivele care l-ar fi împins pe Robert, tânărul însoţitor de zbor din Iaşi, să-şi pună capăt zilelor

Robert-Ştefan Cepăreanu, tânărul de 24 de ani din Iaşi, dat dispărut şi apoi găsit spânzurat într-o zonă împădurită din Iaşi, ar fi recurs la acest gest extrem din două motive, declaraţii referitoare la acestea fiind făcute de apropiaţi ai fostului însoţitor de zbor.

Tânărul, care era însoţitor de zbor, a plecat de acasă miercuri, 1 iulie. Apropiaţii tânărului spun că o relaţie nereuşită, dar şi lipsa banilor l-ar fi împis pe Robert să apeleze la un asemenea gest. Tânărul era însoţitor de zbor, iar în perioada aceasta a fost trimis în şomaj tehnic.

„Din cauza şomajului, că primeam bani puţini, dar asta era o problemă în general, nu doar a lui, personală. Vă zic ce ne spunea nouă, îmi spunea mie, personal, problema cu banii, care se remedia şi faptul că se certa cu prietena şi că nu mai mergea relaţia. Ea a ales să fie calmă şi hai să vorbim peste câteva zile până te linişteşti, dar el nu a acceptat", spune fratele lui Robert într-o declaraţie citată de observatornews.ro.

Tânărul, care era însoţitor de zbor, a plecat de acasă miercuri, 1 iulie. Poliţiştii au dat alarma joi, 2 iulie, atunci când li s-a adus şi lor la cunoştinţă faptul că băiatul nu se mai întorsese acasă. Trupul neînsufleţit al lui Robert a fost găsit vineri, 3 iulie.

loading...
PUTETI CITI SI...