Monstruos! Un adolescent din Argeş şi-a violat de mai multe ori sora în vârstă de 11 ani

Postat la: 16.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Monstruos! Un adolescent din Argeş şi-a violat de mai multe ori sora în vârstă de 11 ani

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut un adolescent din comuna argeşeană Poiana Lacului, acuzat de viol. Victima este chiar sora băiatului.

UPDATE: Surse din cadrul anchetei au precizat că abuzurile băiatului în vârstă de 16 ani asupra sorei mai mici au început anul trecut, iar copila a venit singură la poliţie să-şi reclame fratele.

Cei doi minori fac parte dintr-o familie de romi cu mai mulţi copii din localitate. Fetiţa violată este cea mai mică dintre fraţi, iar băiatul acuzat de viol este al doilea cel mai mare dintre copii, aflaţi cu toţii, până acum, în grija tatălui.

Aceleaşi surse au declarat pentru Adevărul că bărbatul a fost deja audiat, iar ceilalţi copii au fost luaţi de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş.

Puştiul reţinut de oamenii legii are 16 ani şi este acuzat că şi-ar fi violat de mai multe ori sora în vârstă de 11 ani.

Cea care l-a denunţat la poliţie este chiar copila abuzată.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat o anchetă care urmează să stabilească, printre altele, şi dacă părinţii copiilor ştia ce-i face fetei fratele mai mare.

Minorul urmează să fie prezentat instanţei, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

loading...
PUTETI CITI SI...