Meteorologi: Diferențe de peste 10 grade între Nordul și Sudul țării, în weekend

Postat la: 14.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Meteorologi: Diferențe de peste 10 grade între Nordul și Sudul țării, în weekend

Vremea se răcește, sâmbătă, în jumătatea de Nord a țării, în timp ce în Sud va fi o vreme de vară, cu 32 de grade Celsius în zona Olteniei, spun meteorologii, care anunță că, de duminică, vremea se răcește și în Sud, iar în Capitală, temperaturile scad de la 30 de grade sâmbătă, la 25, duminică, relatează Mediafax.

„Sâmbătă, vremea se răcește în jumătatea de Nord a țării, astfel încât valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în timp ce în rest, în continuare o să avem vreme caldă, cer variabil, cu unele înnorări după-amiază și în prima parte a nopții, cu ploi slabe trecătoare în zona Carpaților Orientali, dar și în Moldova, Maramureș, Crișana, Transilvania și în a doua parte a intervalului posibil să avem și în Muntenia", a declarat, pentru MEDIAFAX, Mirela Polifronie, meteorolog de serviciu în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Potrivit meteorologului, sâmbătă, maximele vor fi de 19 grade în Nordul Moldovei și 32 de grade în Sudul Olteniei. Duminică, răcirea se va simți și în jumătatea de Sud a teritoriului, cu maxime între 20 și 30 de grade. „În Capitală, sâmbătă este vreme caldă, cu 30 de grade, iar duminică se răcește, se ajunge la 25 de grade, cu cer variabil și moderat", a mai precizat Mirela Polifronie.

loading...
PUTETI CITI SI...