Medicii au confirmat. Ce s-a întâmplat cu Mario Iorgulescu în spital

Postat la: 09.09.2019 09:56 | Scris de: ZIUA NEWS

Medicii au confirmat. Ce s-a întâmplat cu Mario Iorgulescu în spital

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu - președintele LPF - a fost implicat într-un grav accident de circulație. Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Șoseaua Chitilei. Mario conducea Aston Martin DBS, care a fost avariat în urma impactului, iar cealaltă mașină a fost făcută praf, șoferul murind pe loc.

La sosirea echipajelor medicale, fiul președintelui LPF acuza dureri în zona spatelui. El a fost transportat, imediat, la Spitalul Elias din București. Medicii au constatat că Mario Iorgulescu avea hemoragie internă, fiind nevoie de o intervenție chirugicală. Starea lui Mario Iorgulescu gravă, medicii scoțându-i intestinul subțire. Mario Iorgulescu se află, acum, la secția Reanimare, în comă indusă.

În comunicatul Poliției nu este precizată viteza cu care circula fiul lui Gino Iorgulescu, Îînsă martorii accidentului au declarat în exclusivitate pentru CANCAN.RO că acul vitezometrului s-ar fi oprit la 240 de kilometri/oră! Mario Iorgulescu a scăpat cu viață în urma accidentului, rămânând conștient după impactul teribil. Medicii de Elias au anunțat că EL a fost operat, iar acum este ventilat mecanic. Din păcate, celălalt șofer a murit în urma accidentului.

 

loading...