Marcel Vela anunţă că un poliţist de la Crimă Organizată din Bucureşti colabora cu interlopii din Capitală

Postat la: 13.02.2020 16:24 | Scris de: ZIUA NEWS

Marcel Vela anunţă că un poliţist de la Crimă Organizată din Bucureşti colabora cu interlopii din Capitală

Ministrul de Interne spune că în acest caz va fi sesizat parchetul pentru că poliţistul le dădea interlopilor din Bucureşti date din anchetele penale dar şi indicaţii cu privire la modul de acţiune al poliţiştilor.

„Un ofiţer de la Combaterea Criminalităţii Organizate, despre care aveam date şi suspiciuni că s-a apropiat mult prea mult de infractori, nu în sensul de a-i prinde, ci pentru a-i sprijini, a fost pus la dispoziţia unităţii, i-a fost retras accesul la informaţii clasificate şi va fi sesizat parchetul competent", a declarat Marcel Vela într-o conferinţă de presă susţinută, joi, la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

Ministrul a explicat că aceste măsuri au fost luate pentru „a elimina orice posibilitate ca acest ofiţer de politie să poată afecta în orice fel activităţile poliţiei". „Vreau să fiu foarte clar, nu tolerez asemenea comportamente, nu accept ca cei care trebuie să acţioneze împotriva criminalităţii, să elimine infracţionalitatea, să fraternizeze cu infractorii", a conchis Marcel Vela.

loading...