Machiajul verii este aici: cele mai cool produse pentru un look strălucitor

Postat la: 14.06.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Machiajul verii este aici: cele mai cool produse pentru un look strălucitor

Vara este cel mai potrivit anotimp să te joci cu culori şi texturi când vine vorba de make-up. Un look reuşit de vară este strălucitor, fresh şi îţi pune în evidenţă trăsăturile exact aşa cum îţi doreşti. Din fericire, cu produsele potrivite poţi să obţii mai uşor ca niciodată un make-up glowy, numai bun pentru vară.

Iată ce produse nu trebuie să îţi lipsească din trusa sezonul aceasta:

Stick multifuncţional

Când vine vorba de machiaje, produsele versatile şi uşor de utilizat se număra printre cele mai bune alegeri. Vara aceasta, adăugă în trusa de make-up şi un stick multifuncţional. Mai exact, un baton colorat, pe care să-l poţi folosi atât pe buze şi obraji, cât şi pe pleoape. Astfel, vei realiza un machiaj impecabil în doi paşi şi trei mişcări.

Blush cremos

Cele mai reuşite machiaje de vară sunt cele glowy, care pun în evidenţă pielea sărutată de soare. Astfel, merită să acorzi o şansă unui produs precum fardul de obraz cremos. Se aplică rapid, arata excelent pe orice tip de piele şi se găseşte într-o varietate de nuanţe. Printre cele mai iubite culori pentru blushul cremos se număra corai, nude şi roz pudrat.

Rimel waterproof

Temperaturile sar deseori de 30 de grade Celsius vară, iar umiditatea poate şi ea să-ţi pună beţe în roate când vine vorba de machiaj. Rimelul rezistent la apă reprezintă cea mai bună opţiune pentru un make-up reuşit de vară. Găseşti astfel de variante de rimel foarte uşor, atât la branduri high-end, cât şi la branduri accesibile, din drogherii sau hypermarketuri.

Gloss transparent

Un look glowy se creează uşor cu produsele potrivite, iar glossul transparent se număra sigur printre ele. Glossul transparent se potriveşte oricărui tip de ten şi oricărei forme de buze, se aplică uşor şi se poate purta atât ziua, cât şi seară. Nu uita să hidratezi bine buzele înainte de a purta un gloss transparent, pentru un look fără cusur.

BB Cream

Machiajele de vară, în special cele de zi, trebuie să fie lejere, dar şi să reziste foarte bine la temperaturi ridicate. Ca să obţii un look fresh de zi, optează pentru BB cream în loc de fond de ten. Un BB cream se aplică uşor, fie cu pensula, fie cu degetele, uniformizează nuanţa tenului şi hidratează pielea. Astfel de produse sunt super accesibile şi le găseşti la o mulţime de branduri.

Pudră translucidă

Dacă vrei un machiaj care să reziste impecabil, atunci setează fondul de ten cu o pudră translucidă înainte de a ieşi din casă. Acest lucru este şi mai important dacă ai un ten gras, ca să poţi păstra un aspect mat al pielii şi să te bucuri de un machiaj rezistent. Pudră translucidă se aplică cel mai bine cu un bureţel sau cu pensulă.

Iluminator lichid

Un machiaj glowy se obţine uşor cu iluminatorul potrivit. Achiziţionează un iluminator lichid, pe care să îl aplici pe arcada, frunte, pomeţi sau chiar pe vârful nasului. Printre cele mai cool branduri ce oferă astfel de variante de produs se număra Fenty Beauty, NYX, L'oreal şi Essence.

Iluminatorul lichid se aplică fie cu degetele, fie cu un bureţel sau pensulă.

Creion dermatograf colorat

Machiajul de vară se poate remarca printr-un accent delicat de culoare, în special în zona ochilor. Foloseşte un creion dermatograf colorat fie pe pleoapa inferioară sau superioară, fie pentru a contura ochiul. La capitolul culori, ai de ales din zeci de nuanţe, de la verde şi turcoaz până la oranj sau galben. Alege în funcţie de culoarea ochilor şi de nuanţa pielii.

Pentru un summer glow de excepţie, adăugă în trusa ta de machiaj produse precum iluminatorul lichid, rimelul waterproof, fardul de obraz cremos, glossul transparent şi cremă BB. Indiferent de bugetul de care dispui, va fi uşor să găseşti astfel de produse de make-up, mai ales că aproape toate brandurile le-au inclus deja în portofoliul lor.

loading...
PUTETI CITI SI...