Mașina șefului Poliției de Frontieră a fost incendiată. Vişeu de Sus şi Borşa sunt recunoscute ca patria contrabandiştilor cu ţigări

Postat la: 29.06.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Mașina șefului Poliției de Frontieră a fost incendiată. Vişeu de Sus şi Borşa sunt recunoscute ca patria contrabandiştilor cu ţigări

Autoturismul personal al şefului sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus a fost incendiat, în cursul nopţii de duminică spre luni, a informat purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan.

Conform acesteia, autoturismul era parcat în vecinătatea DN 18, în comuna Moisei, iar potrivit unor surse judiciare, ar fi fost incendiat cu un cocktail Molotov. "La faţa locului s-au prezentat poliţiştii împreună cu pompierii care au procedat la stingerea şi lichidarea incendiului", a precizat Iulia Stan. În cauză, reprezentanţii IPJ Maramureş au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere prin incendiere în vederea identificării autorilor şi dispunerea măsurilor legale.

Sindicatul Europol, care a publicat imagini cu mașina cuprinsă de flăcări, sugerează că în spatele incidentului s-ar afla contrabandiștii de țigări. "Vişeu de Sus şi Borşa sunt recunoscute ca fiind patria contrabandiştilor cu ţigări de la frontiera cu Ucraina, iar şeful sectorului poliţiei de frontieră este unul dintre duşmanii acestora, la nivelul instituţiei fiind înregistrate capturi impresionante de produse de contrabandă", anunţă, pe pagina de Facebook, Sindicatul Europol. Sindicaliștii acuză că legislaţia permisivă şi îndoielnică nu face decât să încurajeze atacurile la adresa poliţiştilor.

loading...
PUTETI CITI SI...