Mălin Bot către Dragnea: Veniţi cu mine la un interviu? Liderul PSD: Lucraţi la Securilă TV?

Postat la: 15.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Mălin Bot către Dragnea: Veniţi cu mine la un interviu? Liderul PSD: Lucraţi la Securilă TV?

Liviu Dragnea a avut, în timp ce aştepta reluarea şedinţei de judecată la ÎCCJ, un scurt schimb de replici cu protestatarul Mălin Bot, cel din urmă invitându-l pe liderul PSD să îi acorde un interviu. Dragnea i-a răspuns: „La ce organ de presă lucraţi? La Securilă TV?".

Protestatarul Mălin Bot l-a abordat pe Liviu Dragnea în sediul instanţei supreme, în timp ce aşteptau reluarea şedinţei de judecată. Mălin Bot: Aveţi curaj să veniţi cu mine la ieşire la un interviu? Liviu Dragnea: La ce organ de presă lucraţi? La Securilă TV? Poftiţi la microfon, aici, la pupitru. Aşa se desfăşoară o şedinţă de judecată? Dacă vrei, poftim amândoi afară şi rămân jandarmii înăuntru.

Liviu Dragnea s-a prezentat, luni, la sediul ÎCCJ, pentru a fi audiat în dosarul privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman, în care a fost condamnat, în primă instanţă, la 3 ani şi 6 luni de închisoare. Liderul PSD a fost însoţit de mai mulţi jandarmi, el fiind huiduit de protestatari. De asemenea, este prezentă la sediul instanţei supreme şi tabăra care-l susţine pe liderul PSD.

loading...
PUTETI CITI SI...