Mădălina Mezei, la intrarea în DNA: Sunt convinsă că adevărul va ieşi la iveală. DNA anchetează acuzaţiile de abuz în serviciu aduse ministrului Răzvan Cuc

Postat la: 21.10.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Mădălina Mezei, la intrarea în DNA: Sunt convinsă că adevărul va ieşi la iveală. DNA anchetează acuzaţiile de abuz în serviciu aduse ministrului Răzvan Cuc

Mădălina Mezei, fost director TAROM, a sosit, luni dimineaţa, la sediul central DNA pentru audieri, după ce l-a acuzat pe Răzvan Cuc că i-a cerut să ţină avioanele la sol în ziua moţiunii de cenzură. Mezei a spus că „adevărul va ieşi la iveală”.

Fostul director TAROM a declarat, la intrarea în DNA, că este convinsă că adevărul va ieşi la iveală. „Sunt convinsă că adevărul va ieşi la iveală", a declarat Mădălina Mezei.

Ştire iniţială

Mădălina Mezei, fost director TAROM, este aşteptată luni, începând cu ora 10.00, să se prezinte la sediul central DNA pentru audieri în calitate de martor, după ce l-a acuzat pe Răzvan Cuc că i-a cerut să ţină avioanele la sol în ziua moţiunii de cenzură.

Fostul director TAROM a fost chemat luni la DNA, Mădălina Mezei declarând pentru MEDIAFAX că este vorba de un dosar de abuz în serviciu la Ministerul Transporturilor şi că a fost chemată în calitate de martor.

Audierea vine după ce fostul director TAROM a anunţat că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-ar fi cerut să reţină aeronavele TAROM la sol în ziua moţiunii, acesta fiind motivul real al demiterii sale din fruntea companiei şi a adăugat că îi va face plângere penală. Mai exact, Mezei a susţinut că, în ziua moţiunii de cenzură, când o parte dintre parlamentari trebuiau să vină din ţară pentru a participa la vot, ministrul demis al Transporturilor i-ar fi cerut să reţină aeronavele la sol pentru a împiedica votul.

Ulterior, Răzvan Cuc a negat acuzaţiile. Ministrul Transporturilor a admis însă că a cerut lista palamentarilor care zburau cu avioanele TAROM, dar a susţinut că a făcut acest lucru pentru a se convinge că aceştia sunt în regulă. Răzvan Cuc i-a reproşat Mădălinei Mezei incompetenţa, incapacitatea şi legăturile cu unele grupuri de interese, precum şi faptul că şi-ar fi avantajat membrii familiei care lucrează în companie.

Mădălina Mezei a fost numită la şefia Tarom în luna iunie, iar demiterea sa a avut loc la doar câteva zile după ce acelaşi Consiliu de Administraţie îi prelungise contractul de management cu două luni. Mădălina Mezei a fost al patrulea director al companiei numit în acest an.

loading...
PUTETI CITI SI...