Luarea de ostatici dintr-o filială bancară din Franța s-a încheiat. Care este deznodământul

Postat la: 07.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Luarea de ostatici dintr-o filială bancară din Franța s-a încheiat. Care este deznodământul

Un bărbat înarmat cu un pistol a luat ostatice mai multe persoane, joi seară, într-o filială a unei bănci din centrul oraşului Havre, situată în nord-vestul Franţei.

Individul care a sechestrat mai multe persoane într-o filială bancară din oraşul francez Havre a eliberat toţi ostaticii, anunţă surse din cadrul serviciilor de securitate. Ultimul din cei şase ostatici a fost eliberat joi în jurul orei 23.00 (24.00 - ora României), după care agresorul, în vârstă de 34 de ani, s-a predat autorităţilor şi a fost reţinut. Nicio persoană nu a fost rănită.

Autorităţile suspectează că are probleme psihice. În trecut, individul a fost condamnat penal pentru răpire şi deţinerea ilegală a unei arme. „Felicitări şi mulţumiri forţelor de ordine!", a reacţionat la finalul luării de ostatici primarul oraşului Havre, fostul premier Edouard Philippe. El a formulat revendicări referitoare la situaţia poporului palestinian, iar la fața locului au sosit membri ai forţelor speciale de poliţie. „Nicio persoană nu a fost rănită", a declarat un oficial din cadrul Poliţiei.

loading...
PUTETI CITI SI...