Lovitură de teatru în procesul BNR contra Simona Halep, Ilie Năstase şi Ion Ţiriac. Reacţia oficială a Băncii Naţionale

Postat la: 12.02.2019 10:21 | Scris de: ZIUA NEWS

Lovitură de teatru în procesul BNR contra Simona Halep, Ilie Năstase şi Ion Ţiriac. Reacţia oficială a Băncii Naţionale

Banca Nationala a Romaniei a reactionat oficial dupa ce Ilie Nastase a declarat ca el, Ion Tiriac si Simona Halep au fost actionati in instanta. Mai mult, primul nr. 1 ATP a spus ca BNR le-a cerut despagubiri de un milion de euro!

BNR sustine, prin purtatatorul de cuvant Dan Suciu, ca, in realitate, cei trei au avut o actiune respinsa de instanta si ca banca nu are nicio intentie de a le cere daune.

"Procesul e invers. Dansii au declansat un proces impotriva noastra si au pierdut. BNR nu cere nicio dauna! Nici lui Ilie Nastase, nici lui Ion Tiriac, nici Simonei Halep! Noi nu avem nicio treaba! Pur si simplu dansii au intentat un proces ca noi am vrea Parcul cu Platani. Si instanta le-a respins plangerea. Asta e toata povestea", a declarat Suciu pentru Fanatik.

Ilie Nastase a anuntat, luni, ca BNR l-ar fi dat in judecata si ca i-ar fi solicitat plata unor despagubiri in valoare de un milion de euro: "Isarescu, el asa conduce banca, e ca si afacerea de la mama lui de la Dragasani, ne-a dat in judecata si ne cere un milion de euro mie, lui Tiriac si lui Halep, ca am indraznit sa ii cerem stadionul. Ca noi vrem sa-l vindem ca el sau sa facem hoteluri pe acolo. Nu, vrem sa jucam tenis".

Ion Tiriac, Simona Halep, Ilie Nastase, dar si alte nume din tenisul romanesc au pierdut procesul intentat Bancii Nationale a Romaniei, prin care cereau reincluderea Arenelor BNR in circuitul sportiv. Cazul a fost solutionat de Tribunalul Bucuresti, care a respins cererea.

loading...