Lista concurentilor Exatlon din sezonul 2! Cine a facut dezvaluirea

Postat la: 11.06.2018 07:29 | Scris de: ZIUA NEWS

Lista concurentilor Exatlon din sezonul 2! Cine a facut dezvaluirea

Mariana Nenu a fost una dintre cele mai indragite concurente de la Exatlon. Femeia in varsta de 44 de ani s-a facut remarcata gratie ambitiei si modului in care si-a mobilizat echipa.

Protagonista noastra este mandra ca a participat la prima editie a competitiei fenomen din Dominicana si spera ca va vedea in urmatorul sezon concurenti la fel de puternici, luptatori si dedicati cum au fost colegii ei de la "Razboinicii", dar si rivalii de la "Faimosii". Andra, Oana Zavoranu, Mutu si Andreea Raducan, la Exatlon. Vezi ce "razboinica" si-ar dori sa ii vada pe acestia in competitia fenomen din Dominicana
Mariana de la Exatlon ii vede pe Mutu si pe Andra in Dominicana. Femeia are o lista de persoane publice pe care ar vrea sa le vada in concurs.

Sportiva si-a facut chiar si o lista cu persoane publice pe care si-ar dori sa le vada in urmatoarea editie a Exatlon-ului. Ne-a marturisit ca i s-ar parea interesant sa fie cooptati in concurs atat sportivi cat si actori si artisti. "I-as vedea la "Faimosii" pe Mutu, pe Cristi Chivu, pe Ana-Maria Branza, campioana olimpica la scrima, pe Oana Zavoranu ca are stilul vulcanic al lui Giani Kirita, pe Morosanu, ca e pregatit fizic si face show, pe Andra, cantareata mea preferata si pe Andreea Raducan, fosta gimnasta de elita. Asta ar fi echipa mea de vis, sa zic asa. Ar fi bun si Hagi, dar nu cred ca ar accepta.", a declarat Mariana de la Exatlon.

loading...