JAF la o primărie: Hoţul a furat banii persoanelor cu handicap

Postat la: 11.10.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

JAF la o primărie: Hoţul a furat banii persoanelor cu handicap

Primăria comunei Băbana din judeţul Argeş a fost spartă în noaptea de joi spre vineri de o persoană încă neidentificată. Aceasta a reuşit să fure aproximativ 70.000 de lei, o parte din bani reprezentând indemnizaţiile persoanelor cu handicap.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş, Florin Popa, a declarat că spargerea de la Primăria Băbana a fost sesizată vineri dimineaţa. „Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi, la primele ore ale dimineţii, cu privire la faptul că autori necunoscuţi au pătruns prin efracţie în sediul unei primării, de unde ar fi sustras bunuri.La acest moment, poliţiştii efectuează cercetarea locului faptei în vederea identificării autorilor, în baza cercului de suspecţi stabilit până în prezent. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat", a declarat Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Angajaţii instituţiei s-au alarmat atunci când au găsit o fereastră de la casierie vandalizată. Bebe Ivan, primarul comunei Băbana, a declarat că hoţul a furat banii de indemnizaţii pentru persoanele cu handicap, precum şi încasări făcute joi, care urmau să fie predate vineri. În total, s-au furat aproximativ 70.000 de lei. „Se vede pe cameră, intră frumos, se uită la geam, apoi pleacă, vine cu o rangă înapoi, forţează geamul. Nu are faţa acoperită, nu a ştiut că noi avem camere şi în spate, au zis că avem doar în faţă şi a intrat prin spatele primăriei. Erau patru birouri, patru geamuri, s-a dus direct la biroul acela. Se vede o singură persoană, dar probabil o aştepta cineva mai departe, că a luat-o prin nişte porumbi care sunt cultivaţi, ai unui cetăţean, în spate, sunt urme", a spus Bebe Ivan.

loading...
PUTETI CITI SI...