Iubita lui Donald Trump jr are coronavirus

Postat la: 04.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Iubita lui Donald Trump jr are coronavirus

Kimberly Guilfoyle, 51 de ani, iubita fiului cel mare al președintelui american și oficial al echipei de campanie a lui Donald Trump, a fost testată pozitiv cu coronavirus, a informat CNN.

Kimberly, care nu dezvoltă simptome, urma să participe la evenimentul de la Muntele Rushmore, acolo unde liderul de la Casa Albă și familia sa vor petrece de ziua Americii. În urma testării pozitive, iubita lui Trump junior și-a amânat participarea la acțiune. "După testarea pozitivă, Kimberly a fost imediat izolată pentru a limita orice răspândire a infecției", a declarat Sergio Gor, șeful personal al echipei de campanie a lui Trump.

Conform CNN, Donald Trump junior, 42 de ani, a avut rezultate negative la testul pentru Covid-19. Kimberly și Donald Trump junior nu au zburat cu Air Force One spre Dakota de Sud și nu au avut nici un contact cu președintele. Kimberly, fosta nevastă a lui Gavin Newsom, guvernator democat al Californiei, a început relația cu Trump junior în 2018. Kimberly Ann Guilfoyle este avocat, ex-procuror în San Francisco și Los Angeles, California și fost realizator de programe de televiziune la Fox News. A părăsit rețeaua tv când s-a cunoscut cu Trump junior.

loading...
PUTETI CITI SI...