Internetul a bubuit după dezbaterea din SUA. Kamala Harris, acuzată că ar fi primit răspunsurile în cască

Postat la: 11.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Internetul a bubuit după dezbaterea din SUA. Kamala Harris, acuzată că ar fi primit răspunsurile în cască

E controversa momentului în Statele Unite: Kamala Harris ar fi primit răspunsurile în casă la dezbaterea cu Donald Trump. Se zvonește că Harris ar fi folosit o pereche de cercei cu sistem de cască, iar în acest fel ar fi primit răspunsurile de la echipa ei de campanie, răspunsuri care să îl „închidă" pe Trump.

Perechea de căști pe care Harris le-ar fi folosit e Nova H1

„NOVA H1 Audio Earrings - primele și singurele căști fără fir încorporate într-o pereche de cercei cu perle pe un clip placat cu aur sau argint", se arată în descrierea de la producător.A finitatea lui Harris pentru perle datează probabil din zilele de la Universitatea Howard. Ea a făcut parte din asociația Alpha Kappa Alpha, care are ca simbol perla.

„NOVA H1 Audio Earrings sunt primele căști clip-on de pe planetă. Acești cercei sunt complet echipați cu cea mai recentă tehnologie încorporată în perle reale pentru a vă oferi muzică, apeluri telefonice și asistenți digitali pe tot parcursul zilei. Ca și cerceii convenționali, NOVA H1 sunt plasate pe lobul urechii și proiectează sunetul din interiorul perlei direct în canalul urechii. Datorită tehnologiei noastre de sunet direcțional, patentată la nivel mondial, sunetul călătorește de la lobul urechii la canalul auditiv, evitând scurgerile de sunet și menținând conversațiile și muzica private și sigure. În fiecare cercel sunt integrate două microfoane minuscule de înaltă calitate care oferă utilizatorului convorbiri telefonice clare ca cristalul și anularea zgomotului produs de vânt", se mai arată în descrierea căștilor.

Vicepreşedinta democrată Kamala Harris l-a pus pe republicanul Donald Trump în defensivă marţi, într-o dezbatere prezidenţială combativă, cu atacuri pe tema limitelor avortului, aptitudinii sale pentru funcţie sau a multitudinii de probleme juridice pe care le are fostul preşedinte, într-un moment în care ambii candidaţi caută un nou impuls pentru campaniile lor într-o cursă extrem de disputată din care nu au mai rămas decât opt săptămâni.

Imediat după dezbatere, impulsionând campania lui Harris, megastarul pop Taylor Swift şi-a anunţat cei 283 de milioane de urmăritori de pe Instagram că va susţine echipa Kamala Harris - Tim Walz în alegerile din 5 noiembrie. Postarea a fost apreciată deja de aproape 2 milioane de utilizatori în numai 25 de minute.

Fost procuror, Harris, în vârstă de 59 de ani, a părut să intre în pielea fostului preşedinte în mod repetat, determinând un Trump vizibil furios, în vârstă de 78 de ani, să dea o serie de replici pline de afirmaţii false. La un moment dat, ea a adus în discuţie mitingurile de campanie ale lui Trump, provocându-l atunci când a spus că oamenii pleacă adesea mai devreme „din epuizare şi plictiseală".

Trump, care a avut o frustrare pe tema mulţimilor care vin la mitingurile lui Harris, a spus: „Mitingurile mele, avem cele mai mari mitinguri, cele mai incredibile mitinguri din istoria politicii". El a trecut apoi la o afirmaţie nefondată potrivit căreia imigranţii haitieni din Springfield, Ohio, „mănâncă animalele de companie" ale locuitorilor. „Vorbeam despre extreme", a comentat Harris, râzând.

Candidaţii s-au confruntat pe teme precum imigraţia, politica externă şi asistenţa medicală, dar dezbaterea a fost lipsită de detalii politice specifice. În schimb, abordarea energică a lui Harris a reuşit să pună accentul pe Trump, făcându-şi aliaţii să jubileze, iar pe unii republicani să recunoască dificultăţile lui Trump.

loading...
PUTETI CITI SI...