Interlopul Uțu Rohozneanu, supranumit "Împăratul", a fost arestat înainte să dea o lovitură în București

Postat la: 21.10.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Interlopul Uțu Rohozneanu, supranumit

Uțu Rohozneanu, supranumit "Împăratul" în lumea interlopilor din vestul României, a fost arestat preventiv de procurorii DIICOT. Rohozneanu pregătea o nouă lovitură: voia să vândă droguri de mare risc în București.

Uţu Rohozneanu, cunoscut ca "Împăratul", a fost reținut, alături de alte două persoane, pentru 24 de ore, sub suspiciunea de trafic de droguri de mare risc. Ulterior, cei trei au arestați preventiv pentru 30 de zile. Indivizii au efectuat tranzacții de droguri de mare risc, ce urmau a fi comercializate către consumatori de pe raza municipiului București. Duminică, procurorii DIICOT și polițiști de la Crima Organizată au organizat un flagrant, după ce unul dintre cei 3 inculpați a vândut către ceilalți doi 2.479 de comprimate MDMA. Pastilele au fost găsite chiar în mașina interlopului din vestul României.

Numele lui Rohozneanu este legat și de un dosar de trafic de droguri în Spania. Alături de fratele său și de alți complici, ar fi încercat să vândă o cantitate mare de marijuana. Polițiștii români și spanioli au confiscat 355 de kilograme de marijuana. Uțu Rohozneanu e capul celei mai puternice grupări din Arad, clanul "Împăratul". Nu mai puţin de 28 de persoane care făceau parte din această grupare au fost condamnate în cursul anului 2010, scrie Ziarul de Arad. Cei 28 de condamnați în dosarul care a zguduit la acea vreme Aradul au fost acuzaţi de şantaj, tâlhărie, loviri sau alte violenţe, tentativă de omor calificat, iniţiere şi sprijinire a unui grup infracţional organizat. Pedepsele primite au fost de la amenzi penale la închisoare între 5 şi 12 ani.

loading...
PUTETI CITI SI...