Inteligenta artificială de lux: OpenAI lansează abonamente premium de 2.000 de dolari lunar

Postat la: 10.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Inteligenta artificială de lux: OpenAI lansează abonamente premium de 2.000 de dolari lunar

Producătorul ChatGPT, lucrează la dezvoltarea unor noi modele lingvistice avansate și explorează posibilitatea de a introduce abonamente premium, cu prețuri ce ar putea ajunge la 2.000 de dolari pe lună, destinate utilizatorilor care doresc acces la tehnologia de ultimă generație în domeniul inteligenței artificiale.

În momentul de față, un abonament ChatGPT Plus are un preț de 20 de dolari pe lună, iar utilizatorii pot accesa multe dintre funcțiile chatbot-ului gratuit. Acest scenariu ar putea suferi modificări odată cu lansarea noilor modele lingvistice, Strawberry și Orion, la care compania lucrează în prezent.

Potrivit surselor citate de The Information, conducerea OpenAI a discutat deja despre strategia de comercializare a noilor modele lingvistice, iar una dintre opțiuni include abonamente de până la 2.000 de dolari pe lună.

Deși despre modelul Orion se cunosc puține detalii, Strawberry ar fi capabil să rezolve probleme matematice inedite, să abordeze sarcini complexe precum dezvoltarea strategiilor de piață și rezolvarea puzzle-urilor lingvistice dificile, și să efectueze "cercetări profunde."

OpenAI se află în plină campanie de strângere de fonduri, iar printre posibilii investitori, care ar putea ridica valoarea companiei la peste 100 de miliarde de dolari, se numără Nvidia și Apple.

loading...
PUTETI CITI SI...