Incendiu la magazia de lemne a Mănăstirii Costineşti. Focul ar fi fost pus intenţionat de o persoană deocamdată neidentificată

Postat la: 07.10.2019 10:49 | Scris de: ZIUA NEWS

Incendiu la magazia de lemne a Mănăstirii Costineşti. Focul ar fi fost pus intenţionat de o persoană deocamdată neidentificată

Un incendiu a izbucnit în noaptea de duminică spre luni, la magazia de lemne a Mănăstirii Costineşti, aceasta fiind distrusă de flăcări, iar focul ar fi fost pus de o persoană rămasă neidentiticată, poliţiştii deschizând un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină în noaptea de duminică spre luni la un incendiu izbucnit la o magazie de lemne din incinta Mănăstirii Costineşti. La faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu cinci subofiţeri din cadrul staţiei Tuzla, intervenţia pompierilor durând aproximativ 40 de minute. Magazia a fost distrusă în urma acestui eveniment. Cauza probabilă a incendiului a fost flacără deschisă, au precizat pompierii.

Reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului spun că focul ar fi fost pus de o persoană deocamdată neidentificată. De asemenea, în acest caz, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a dechis un dosar penal în rem pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere prin incendire. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs acest incendiu.

loading...