Horoscop 20 aprilie 2019. Peștii au parte de momente mai intense în timpul zilei

Postat la: 20.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Horoscop 20 aprilie 2019. Peștii au parte de momente mai intense în timpul zilei

Horoscop 20 aprilie 2019 - Berbec:

O zi cu tendințe puternice, diverse, dar greu de gestionat. E nevoie de un efort sincer de respectare a drepturilor celorlalți, indiferent ce părere ai avea tu despre ei.

Horoscop 20 aprilie 2019 - Taur:

E posibil să te simți mai bine, din toate punctele de vedere, în a doua parte a zilei, așa că ar fi bine să amâni treburile importante pe după amiază.

Horoscop 20 aprilie 2019 - Gemeni:

E puțin prea complicat, chiar și pentru o minte iubitoare de complicații, ca a ta. E nevoie de organizare și de atenție, ca să nu deviezi de la ceea ce contează.

Horoscop 20 aprilie 2019 - Rac:

Ar fi bine să îți propui, de la primele ore, să dedici această zi unor preocupări menite să îți hrănească sufletul, să îți amintească de bine și de frumusețe.

Horoscop 20 aprilie 2019 - Leu:

Contează foarte mult cu ce atitudine te vei prezenta tu la discuțiile de astăzi, mai mult sau mai puțin importante. Calmul va aduce mai multe beneficii decât orice ceartă.

Horoscop 20 aprilie 2019 - Fecioară:

Situația pe care încerci să o controlezi acum, din răsputeri, este pe cale să se schimbe. Poate ar fi bine să iei în calcul și alte variante, când îți faci planuri.

Horoscop 20 aprilie 2019 - Balanță:

Oricât de neplăcute ar fi unele situații, nu trebuie să uiți că sunt trecătoare și că singura ta treabă importantă este să ai grijă să nu lase urme ci doar învățăminte.

Horoscop 20 aprilie 2019 - Scorpion:

Ții prea mult la plăcerile tale și la micile planuri pe care ți le-ai făcut. Ar fi nevoie de unele schimbări și ar fi frumos ca propunerea să vină de la tine.

Horoscop 20 aprilie 2019 - Săgetător:

Poți încerca să forțezi situațiile care nu îți sunt pe plac, dar știi că rezultatele nu sunt garantate și că vei epuiza unele resurse în aceste încercări.

Horoscop 20 aprilie 2019 - Capricorn:

Te poate cuprinde o dorință intensă de a reuși, cu orice preț, într-un demers legat de familie sau de casă. Problema e că vei înțelege că nu se poate, dar puțin prea târziu.

Horoscop 20 aprilie 2019 - Vărsător:

Ești convins că va trebui să faci rost de arme ca să pornești la un război care există doar în mintea ta și pe care îl vei purta oricum, chiar dacă nu ai un oponent.

Horoscop 20 aprilie 2019 - Pești:

Sunt cam intense unele dintre momentele zilei de azi, așa că trebuie să stingi din această intensitate cum te pricepi tu mai bine, prin metodele care îți sunt la îndemână.

loading...
PUTETI CITI SI...