Horoscop 15 aprilie 2019. Vărsătorii au parte de tensiuni în cuplu

Postat la: 15.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Horoscop 15 aprilie 2019. Vărsătorii au parte de tensiuni în cuplu

Horoscop 15 aprilie 2019 - Berbec:

Poate fi o zi frumoasă, productivă, cu numeroase momente agreabile, mai ales cele petrecute în compania celor dragi. Cu condiția să îți ții îndoielile sub control.

Horoscop 15 aprilie 2019 - Taur:

Există riscul să amesteci nemulțumiri legate de cei din familie cu cele de la serviciu și să te epuizezi singur cu atâtea gânduri negre.

Horoscop 15 aprilie 2019 - Gemeni:

Ai parte de un fond pozitiv care te poate sprijini să ajungi la concluzii corecte și să evaluezi corect anumite probleme delicate, care ți-au dat deja bătăi de cap.

Horoscop 15 aprilie 2019 - Rac:

Poate că nu e cea mai comodă zi, dar îți aduce posibilitatea de a clarifica unele nemulțumiri, de a renunța de ele sau de a le găsi o soluție realistă.

Horoscop 15 aprilie 2019 - Leu:

Este posibil să te concentrezi pe neajunsurile unei relații importante și să neglijezi alte chestiuni, unele dintre ele esențiale.

Horoscop 15 aprilie 2019 - Fecioară:

Ai nevoie de un ideal clar pe care să îl definești zi de zi și la care să adaugi informații noi. Așa vei reuși să îți concentrezi forțele pe o direcție constructivă.

Horoscop 15 aprilie 2019 - Balanță:

Micile probleme din relația cu cei dragi ți-ar putea acapara atenția, în așa fel încât să uiți ce aveai de făcut sau să te ocupi de treburile tale, dar fără tragere de inimă.

Horoscop 15 aprilie 2019 - Scorpion:

Există multe aspecte care nu îți convin în responsabilitățile asumate față de familie, dar nu le poți refuza, nici amâna.

Horoscop 15 aprilie 2019 - Săgetător:

Poți trece mai ușor peste opiniile negative ale celor din anturajul apropiat. Asta nu înseamnă să devii indiferent față de cei din jur ci să le acorzi respectul cuvenit.

Horoscop 15 aprilie 2019 - Capricorn:

Poate fi o zi senină, așa cum ai dorit-o, dar cu condiția să fii tu cel care alungă norii negri, nu cel care așteaptă să vină cineva să facă lumina în viața sa.

Horoscop 15 aprilie 2019 - Vărsător:

Pot să apară tensiuni în cuplu, unele cu care nu ești obișnuit, deși ești pe picior de război de mai mult timp cu partenerul. Ai nevoie de o minte limpede și de multă bunăvoință.

Horoscop 15 aprilie 2019 - Pești:

Ai nevoie de o voință fermă îndreptată în direcția protejării a tot ce e frumos în viața ta, începând cu partea frumoasă a propriului suflet sau cu cei dragi.

loading...
PUTETI CITI SI...